Fleetwood Mac: Their Incredible Story (reprise)
a tribute by The Cosmic Carnival
14 December 2018

NIEUWE NOR - zaal


Dit concert is uitverkocht.
Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 23:00

Uitverkocht


Vanwege succes - het concert in april raakte maanden op voorhand uitverkocht - opnieuw in de NIEUWE NOR!

The Cosmic Carnival vertelt het indrukwekkende verhaal van Fleetwood Mac: van de blues-periode in het London van de jaren zestig tot aan de Amerikaanse hitsuccessen van de jaren zeventig. Op vrijdag 14 december klinken klassiekers als “Albatross”, “Black Magic Woman” en “Go Your Own Way” opnieuw in poppodium NIEUWE NOR tijdens een bijzondere tribute aan Fleetwood Mac vol rauwe powerblues en psychedelica. 


Sinds de jaren zestig bestormde Fleetwood Mac onder aanvoering van Peter Green en Jeremy Spencer de hitlijsten met nummers als “Oh Well” en “Need Your Love So Bad”. Dramatische wendingen in de persoonlijke levens van de muzikanten zorgden voor het vertrek van deze twee gitaristen en voor tal van bezettingswisselingen, waarna de Britse band zichzelf transformeerde tot een van de populairste popgroepen op aarde. Met de Amerikaanse songwriters Stevie Nicks en Lindsey Buckingham aan het roer werd zo’n 40 jaar geleden, in 1977, het album ‘Rumours’ uitgebracht. Het album staat symbool voor de aanhoudende spanningen binnen de groep en wordt nog steeds beschouwd als één van de best verkochte albums aller tijden.


 
The Cosmic Carnival, winnaar van De Grote Prijs van Nederland, vertelt het indrukwekkende verhaal van deze bijzondere band. De Rotterdamse band trad al twee keer eerder, met eigen repertoire, op in de NIEUWE NOR en is op vrijdag 14 december voor de tweede keer te zien met de unieke, diverse en dynamische muziek van Fleetwood Mac.


DJ: Vinyl Messi

Geen voorgeprogrammeerde Spotify-lijstjes of anonieme techno-dreun vanaf een USB-stick. Voorafgaand en na afloop van deze Fleetwood Mac-tribute door The Cosmic Carnival draait DJ Vinyl Messi op uitsluitend 45-toeren plaatjes!

Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief