'Gulpener Geen GeDonder #64'
ft. Aurora Borealis + KORVO

De tweede Gulpener Geen GeDonder-editie van dit seizoen staat in het teken van twee Nu Of Nooit-deelnemers: Aurora Borealis en KORVO. Op dit moment studeren deze lokale talenten aan Arcus College in Heerlen en het Conservatorium van Maastricht. Hun muziek – die geïnspireerd wordt door Alt-J, London Grammar, Porcupine Tree en Editors – hoor je op donderdag 9 november in het café van poppodium NIEUWE NOR.

Gulpener Geen GeDonder is de maandelijkse avond voor talent in het café van poppodium NIEUWE NOR. Omdat we geen gedonder willen met de buren over het geluid op deze mooie donderdagavonden is de setting akoestisch én zonder drums. Met andere woorden: het liedje staat centraal.

Aurora Borealis
Aurora Borealis is een jonge all-female indie-pop band ontstaan op het Conservatorium van Maastricht. Zwevende synthpads, strakke drums, een diepe bas en hypnotiserende gitaarriffs vormen met de meerstemmige, melancholische zang de sound van Aurora Borealis. Het trio laat zich inspireren door artiesten als Alt-J, Daughter en London Grammar. Ze wonnen de publieksprijs van Popsport 2017 en nemen momenteel aan de Limburgse bandwedstrijd Nu Of Nooit.

KORVO
"Stevige pop/rock met hit-potentie" aldus ZEF Magazine. KORVO is warme catchy zang, sterke melodische gitaarriffs, en een strakke samensmelting van bas en drums, voor liefhebbers van Porcupine Tree en Editors. De bandleden maakten flink wat meters onder de naam The Floodlight en behaalde hiermee de finale van Podiumvrees 2017. Onder hun nieuwe naam én met nieuwe muziek nemen ze momenteel deel aan de Limburgse bandwedstrijd Nu Of Nooit.

Dit concert vindt plaats in het café van poppodium NIEUWE NOR. De toegang bij Gulpener Geen GeDonder is gratis. Het is niet nodig/mogelijk te reserveren.


Meld je aan voor de nieuwsbrief