'Gulpener Geen GeDonder #65'
ft. The Ten Bells + Stompin' Grounds + Ivo Bernard
21 December 2017

NIEUWE NOR - café


Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 22:30

Gratis toegang


We sluiten 2017 af met een heerlijk dampende blues-rock-editie van Gulpener Geen GeDonder op donderdag 21 december in het café van de NIEUWE NOR. Met vuige dansbare rock van The Ten Bells en scheurende – akoestische – gitaren van Stompin’ Grounds belooft het weer een donders mooie avond vol stevige songs te worden!

Gulpener Geen GeDonder is de maandelijkse avond voor talent in het café van poppodium NIEUWE NOR. Omdat we geen gedonder willen met de buren over het geluid op deze mooie donderdagavonden is de setting akoestisch én zonder drums. Met andere woorden: het liedje staat centraal.

The Ten Bells
De Staat? Arctic Monkeys? Eagles Of Death Metal? Nee, het is The Ten Bells uit Eys! De Zuid-Limburgse garage/blues/rock-band won in 2016 de Limburgse bandwedstrijd ‘Nu of Nooit’ en mocht daardoor afgelopen editie van Pinkpop openen. In juni presenteerde de band in een bomvolle NIEUWE NOR hun nieuwe EP ‘Hear Ye, in HD’, waarvoor ze samen met Michiel Claessen (Storksky) de Galloway Studio indoken. Op donderdag 21 december komen ze terug om hun vuige dansbare rock met catchy riffs in een akoestisch jasje te steken.


 
Stompin’ Grounds
Stompin' Grounds speelt stevige songs waarin de karakteristieke stampende beats en scheurende gitaren van de blues-rock worden vermengd met de virtuositeit en dansbaarheid uit de gypsy-swing. Het nummer “Hunchback Blues” werd in de voorronde van Nu Of Nooit verkozen tot ‘song van de avond’. Met hun energieke nummers zorgt Stompin’ Grounds dat je niet stil kunt blijven zitten tijdens hun optreden; so put on your dancin' shoes – kom naar het café van de NIEUWE NOR - and shake it!


 
Ivo Bernard
Hij grossiert in Engelstalige popsongs; ‘een breed uitwaaierend spectrum aan liedjes die in alle verscheidenheid toch een eenheid vormen’. Ivo Bernard speelde op verschillende podia en festivals in Nederland, België en Engeland: met powerpopformatie The Dollybirds stond hij op Lowlands; met de The Dutch Eagles in het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré en op het Fringe Festival in Edinburgh; en als singer-songwriter speelde Ivo Bernard o.a. in Paradiso, Patronaat, Tivoli en Paard van Troje. Afgelopen zomer was de Haarlemse zanger/gitarist te gast bij de Maankwartier Sessies en deze winter is hij terug in Heerlen tijdens Gulpener Geen GeDonder.Dit concert vindt plaats in het café van poppodium NIEUWE NOR. De toegang bij Gulpener Geen GeDonder is gratis. Het is niet nodig/mogelijk te reserveren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief