'Gulpener Geen GeDonder #68' - afgelast
ft. The Last Baron + Maggie Dae
17 May 2018

NIEUWE NOR - café


Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 22:30

Afgelast


Wegens omstandigheden is dit concert afgelast. Het optreden van Maggie Dae is verplaatst naar de volgende editie van Gulpener Geen GeDonder op donderdag 7 juni a.s.

Gulpener Geen GeDonder is de maandelijkse avond voor talent in het café van poppodium NIEUWE NOR. Omdat we geen gedonder willen met de buren over het geluid op deze mooie donderdagavonden is de setting akoestisch én zonder drums. Met andere woorden: het liedje staat centraal. De editie van donderdag 17 mei staat in het teken van ‘straight to the face rock’ door The Last Baron en verhalende songs van Maggie Dae.


The Last Baron
The Last Baron is ‘straight to the face rock’. Alternatieve poprock met vieze randjes. Dansbaar? Uiteraard! Jonge wolven die garant staan voor lawaai. De 'baron' laat zich beïnvloeden door energieke bands als Placebo, Editors, Foo Fighters en Arctic Monkeys.
  


Maggie Dae

Na in verschillende bands als frontvrouw te hebben gefungeerd, maakte Marlieke van Dooren de beslissing om in haar eentje verder te gaan. Met enkel haar warme gitaar en sprekende stemgeluid maakt Maggie Dae popmuziek die beïnvloed is door country en blues. De verhalende songs doen denken aan artiesten als Jackson Browne, Douwe Bob en Ed Sheeran.Dit concert vindt plaats in het café van poppodium NIEUWE NOR. De toegang bij Gulpener Geen GeDonder is gratis. Het is niet nodig/mogelijk te reserveren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief