'Hardbeat' ft. Bloodlust
Hard gaan voor het goede doel met Bloodlust, Stratos, Entropy, Schizophrenix & DJ Kapscene!
05 July 2019

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar. I.D. verplicht
‘At least i’ve got a heart’: € 7,50
‘Heartbeat’: € 10,00
‘My heart beats even harder’: € 12,50

Open 23:00 | Aanvang 23:00 | Einde 05:00

Tickets
De opbrengst van dit evenement gaat naar Stichting Nienoo. Minimumleeftijd: 16 jaar.

Op vrijdag 5 juli gaan we tijdens ‘Hardbeat’ ontzettend ‘hard’ feesten voor stichting Nienoo! SV Volupia presenteert in samenwerking met popppodium NIEUWE NOR dit hardstyle-event voor het goede doel. De totale opbrengst van de ‘Hardbeat’ tickets gaat naar kinderen die opgroeien in gezinnen die het financieel iets moeilijker hebben en voor wie een uitstapje of cadeautje niet vanzelfsprekend is. Draag ook jij graag een steentje bij aan dit goede doel uit Parkstad? Koop dan nú je kaartje!

  

Bloodlust [End of Line]
Uiteraard bieden we je wáár voor je geld met een line-up vol regionale toppers én de komst van onbetwiste headliner… Bloodlust! Het jongste lid van de End of Line familie lanceerde zichzelf direct naar de top met zijn track ‘Imma Boss’. De laatste editie van Hardbass (GelreDome - Arnhem) werd dankzij familie-leden Warface & Killshot omver geblazen met deze tune en eigen festival boekingen op IMPAQT & Intens staan inmiddels ook in de agenda van Bloodlust. We kijken uit naar de samenwerking met Unresolved en Bloodlust’s nieuwste tune ‘Pieces’. In Blood We Trust!

 Stratos (IT) [Spoontech Records]
Stratos, gevestigd in Vaals, is een opkomende hardstyle producer/dj uit Italië  die zich niet voor het eerst belangeloos inzet voor een goed doel. Zijn hart klopt op de juiste plaats. Zijn releases verschijnen op het Australische Spoontech Records en met deze 'familie' schitterde hij onlangs in de Ziggo Dome tijdens QAPITAL. Ja, zo upcoming is Stratos! 


Entropy [Chaos]
Entropy  is geen onbekende binnen de 4 muren van onze zaal. Als 'Triforce' stond hij samen met collega's Lip dj & d-ultra op de 'planken' en hij sloot zelfs al een avond af na Deadly Guns. Entropy is all about hardstyle. Van classics tot Raw.  "He will bring his energy and chaos to every stage!"


Schizophrenix 
Schizophrenix is de new kid on the block, maar presenteert zich als een ervaren stagefreak! De RAW hardstyle producer draaide o.a. al tijdens de Official QBase Pre Party, Wil'M Hard, Hakkuh, Stampuh & RampeTampe & Guerilla The Raw Empire. Be ready for more! DJ Kapscene

Deze onbekende 'huis'-dj staat bekend om freestyle & hardstyle setjes en schittert doorgaans exclusief in een huiskamer-setting. DJ Kapscene maakt voor Volupia's Hardbeat echter een uitzondering en treed eenmalig in de spotlight. Je enige kans om Kapscene in het wild te spotten! 

Show your support! Je entreeticket is vanavond je donatie aan een goede doel! Je hebt keuze uit 3 tickets die oplopen qua prijs:

€7,50 - At least i’ve got a heart’-ticket (verkrijgbaar tot 28 juni)
€10,00  - ‘Heartbeat’-ticket 
€12,50 ‘- My heart beats even harder’-ticket

Dit beneficent evenement vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door SV Volupia i.s.m. Nieuwe Nor Nacht. De kaartverkoop is gestart. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief