'Holy Moly!' Slotavond ft. Charly Lownoise & Mental Theo + Lucas & Steve
+ Tony Junior + La Fuente + Puinhoop Kollektiv
31 December 2017

Bongerd


voorverkoop: € 5,00
Avondkassa: € 10

Open 19:00 | Aanvang 20:00 | Einde 01:00

Tickets
Er is geen leeftijdsgrens bij dit evenement. De kaartverkoop stopt op 31 december om 18:00 uur. Er zijn nog kaarten aan de avondkassa beschikbaar.
Holy Moly, wat een line-up! En dat op Oudejaarsavond hier in hartje Heerlen. We sluiten het Heerlense winterevent Holy Moly! samen feestend af in ‘Container City’,  hét festivalplein op de Bongerd.  De grote slotavond staat onder leiding van de dance-veteranen Charly Lownoise & Mental Theo,  onze Limbo's Lucas & Steve, 2 van de beste DJ’s van de wereld, feestbeest Tony Junior, publiekslieveling La Fuente en de gezellige bende van Puinhoop Kollektiv. Zo gaan we feestend het nieuwe jaar in met vijf toppers. En dat voor slechts 5 euro!

Charly Lownoise & Mental Theo
Van Charlottenburg tot Container City! Al méér dan 20 jaar staat dit duo garant voor breed lachende & hard dansende gezichten. We luiden 2018 in met een tijdreis onder leiding van Charly Lownoise & Mental Theo. Van Happy Hardcore tot freestyle, van guilty pleasures als 'Wonderfull Days' en 'Hardcore Feelings' tot gezellig samen stampen. Happy Newyear!Lucas & Steve

Onze Limburgse dancehelden Lucas & Steve horen inmiddels bij de grootsten ter aarde en staan nu (al) op plek 64 in de prestigieuze DJ Mag top 100. Dankzij hits als 'Summer on You', 'Up Till Dawn' en 'Keep Your Head Up' gaat elke festivalweide plat. De sky lijkt de limit voor het duo uit Maastricht dat met hun concept Skyline Sessions al neerstreek in vele wereldsteden. Zoals... Heerlen!Met ook: Tony Junior, La Fuente & Puinhoop Kollektiv

En er is méér! Zo komen ook het boefje Tony Junior, publiekslieveling La Fuente en de bendebeukers van Puinhoop Kollektiv Container City even helemaal op z'n kop zetten voor jullie. Mét jullie!

De organisatie van Holy Moly! is in handen van Incredible Event Builders. Poppodium NIEUWE NOR tekent voor de programmering van de openings- en slotavond. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief