'Impulse D&B - NextGen TakeOver'
Polygon + Aktive (UK) + Dublex + Minzo + Battletek
19 January 2019

NIEUWE NOR - zaal


ID-kaart verplicht! Toegang: 16+
vroege vogel: € 5,00
voorverkoop: € 6,00
avondkassa: € 7,00

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 04:00

Tickets


Het gaat goed met de drum & bass-scene in onze provincie. Een week voordat D&B-superster Netsky terugkeert naar Limburg staat de nieuwste generatie D&B-artiesten hier in poppodium NIEUWE NOR te knallen. Waar zullen zij schitteren over 10 jaar? The sky is the limit want ook eindbaas Netsky stond al in 2008 hier in de NIEUWE NOR te schitteren. Voor de 'NextGen' missie haalt Impulse D&B niet alleen het Dublex-duo uit Rotterdam naar Heerlen. Er staan ook twee upcoming headliners op het affiche. Beide acts brengen platen uit op internationaal toonaangevende labels en zijn handpicked door onze Impulse D&B curator Battletek. 
 

Polygon [Liquicity / Viper]
Headliner één (en twee): het kersverse Polygon duo! Het tweetal is actief onder de vlag van Liquicity en bestaat uit daPlaque & Volture. Samen hebben zij hun krachten gecombineerd om te vormen tot wat nu Polygon is. En met succes! De tune 'Left Behind' staat, net als een plaat van onze andere headliner, in de Viper Recordings presents ‘Drum & Bass Annual 2018’ lijst en Polygon staat steevast geboekt op de diverse Liquicity events & (winter)festivals. Met releases op zowel Liquicity als Viper Recordings heeft het duo een gouden toekomst in het verschiet en passen ze perfect in ons plaatje van de 'next generation' in de D&B scene.Aktive (UK) [Viper]
Ook de tweede headliner is een feit: AKTIVE! Deze rijzende Britse ster op het label Viper Recordings heeft al aardig wat hoge ogen gegooid met z'n rauwe singles en de samenwerking met Des McMahon! De stijl van Aktive is te beschrijven als een basis van neurofunk D&B met de nodige melodische elementen die de dansvloer in vuur en vlam zetten. Ook Aktive is een naam om in de toekomst naar uit te kijken! Fun fact: Aktive is de broer van Katie, beter bekend als de welbekende act KOVEN! Dublex [ Dublex Events / WORM Rotterdam]
Het Dublex-duo uit Rotterdam is een van de frisse gezichten binnen de Nederlandse Drum & Bass-scene. Ze focussen zich niet alleen op dancefloor-heavy tunes in hun energieke sets, sub-stijlen als neurofunk, deep rollers en liquid vibes worden niet geschuwd. Dublex organiseert gelijknamige evenementen in thuisbasis Worm en vliegt daar oude bekenden voor in als Muzzy, NCT, Sektor & Subsequent.

Battletek [ Impulse D&B / High Tea Music]
Dankzij zijn muzikale veelzijdigheid en aandacht voor de dansvloer laat Battletek ook achter de decks een onuitwisbare indruk achter. Moeiteloos mixt hij liquid, jungle en met een vleug jump-up en begeleid door de nodige double drops tot een uiterst dansbaar geheel. Ondertussen deelt Battletek de booth met grootheden als Maduk, Metrik, Muzzy en The Prototypes, wordt zijn aankomende track gedraaid door Keeno en bracht hij al een tune uit via High Tea Music. Ook de toekomst ziet er rooskleurig uit voor Battletek want er staan de nodige releases klaar om de wereld in geslingerd te worden.


Minzo [ Amplified / Monsters]
Amplified baas Minzo is een Monsters-act van formaat en reist met regelmaat de landsgrenzen voorbij om zijn skank-virus te verspreiden. Van Keulen tot Antwerpen en van Parijs tot Amsterdam. In hometown Sittard pakt Minzo met Amplified regelmatig stevig uit met namen als Macky Gee, Turno, Hizzleguy en DJ Guv. Jump up!Deze dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht i.s.m. Impulse D&B. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief