'Impulse' ft. Muzzy (UK)
Rafiki & Kromabis + Minzo & Battletek
07 October 2017

NIEUWE NOR - zaal


vroege vogel dance: € 5,00
voorverkoop: € 7,50
Avondkassa: € 9

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 03:45

Tickets
'Impulse D&B' brengt de nieuwste drum & bass-sterren naar Heerlen, met een frisse voorkeur voor liquid & dancefloor georiënteerde acts. Wat te denken van Maduk, de Nederlandse Koning van Liquicity? Maar ook de Britse D&B-helden Metrik en Feint werden al ingevlogen om met jullie tekeer te gaan. De start van dit nieuwe seizoen gaan we, met wat vertraging, wederom vieren met een Brit. We hebben het over niemand minder dan Feint's Monstercat-collega MUZZY!

Muzzy
Met 'DNB Awards'-nominaties voor 'Best Producer', 'Best DJ' & 'Best Track', 'Best Remix', 'Best Newcomer Artist' & 'Best Newcomer DJ' op zak is Muzzy de afgelopen jaren een snel rijzende ster. Via de UKF #98 Podcast hieronder viert hij de release van zijn nieuwste EP 'Spectrum' en we zijn verheugd dat hij na 'Maduk & friends' en het 'Liquicity Festival' voor Impulse D&B heeft gekozen als eerstvolgende Nederlandse show. Battletek & Minzo [Impulse / Amplified]
Uiteraard zijn de beide organisatoren Battletek [High Tea Music / Impulse] & Minzo [Monsters / Amplified] er ook weer bij deze editie om te
vlammen zoals alleen zij dat kunnen voor het eigen publiek. 

Rafiki & Kromabis [Concrete Jungle - Rotterdam]
De naam zegt het al! Concrete Jungle brengt de beste bassmuziek naar Rotterdam en plaatst het oerwoud tussen de betonnen wolkenkrabbers. Rotown & Toffler, zomaar twee locaties waar Rafiki & Kromabis in neerdalen om in een warme atmosfeer bass-house, liquid, dancefloor bangers, neurofunk & uiteraard jungle op je los te laten. Toff'hoor!

Deze dance-avond wordt georganiseerd in én door poppodium NIEUWE NOR in samenwerking met 'Impulse D&B'. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief