Jack Poels
28 May 2020

NIEUWE NOR - zaal


Toegang: alle leeftijden. Dit is een sta-concert.
Voorverkoop: € 17,50
Avondkassa: € 17,50
CJP/Student: € 15,00

Open 19:30 | Aanvang 20:30 | Einde 22:00

Wordt verplaatst


Deze activiteit wordt vanwege de corona-crisis verplaatst naar een latere datum. Ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gehouden van de nieuwe datum.

Deze activiteit wordt vanwege de corona-crisis verplaatst naar een latere datum. Ticketkopers worden per e-mail op de hoogte gehouden van de nieuwe datum.

Na 35 jaar komt Jack Poels, leadzanger van de Limburgse dialectband Rowwen Hèze, met zijn allereerste solo-album 'Blauwe Vear', live bijgestaan door Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans. De begeleiding is klein gehouden waardoor de poëtische teksten nog meer opgloeien en licht werpen op de soms duistere wegen van het leven. Limburgstalige ballades, die wijsheid ademen, kleurvelden schilderen en getuigen van oprechtheid. Liedjes die fans van het rustige werk van Rowwen Hèze dolenthousiast zullen maken. 


Op 28 mei mogen we dit nieuwe album van Jack Poels live komen bewonderen in de NIEUWE NOR. Een luisterconcert, in een rokerige jazz-club-setting, vol ingetogen americana muziek met kleine woorden over grote emoties aangevuld met favoriete liedjes van Jack. Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal. Het wordt een unieke, intieme avond met maar plek voor 200 man. Wacht daarom niet te lang met bestellen.


Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR.

Meld je aan voor de nieuwsbrief