Jared Hart (USA) [locatie: Café Bluff]
+ The Straw That Broke The Donkey's Back
28 September 2017

Café Bluff


voorverkoop: € 8,5
Avondkassa: € 10

Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 00:00

Tickets
Dit concert wordt georganiseerd door en vindt plaats in Café Bluff, Dautzenbergstraat 10, Heerlen.

Café Bluff, het epicentrum van de underground muziek in Heerlen, haalt de beste punk, hardcore en aanverwante alternatieve muziek naar Zuid-Limburg. Op donderdag 28 september komt Jared Hart, zanger van punkband The Scandals voor een solo-show naar Bluff voor een exclusief concert in Nederland. Ben er tijdig bij, want het aantal kaarten is beperkt!

Jared Hart (USA)
Jared Hart is de zanger en frontman van de punk band The Scandals, speelt ook in de The Crowes, de begeleidingsband van Brian Fallon. The Scandals hebben al twee succesvolle Europese tours achter de rug waarbij ze o.a. support-act waren voor The Gaslight Anthem. Jared Hart bracht vorig jaar zijn debuut-album "Past Lives & Pass Lines" uit en was ook al support tijdens Brian Fallon's solo-tour. The Straw That Broke The Donkey's Back 
In april 2016 schreef Jim Haagmans (27, Heerlen) het eerste nummer voor zijn folk-pseudoniem The Straw That Broke The Donkey's Back. Sindsdien maakte hij indruk: hoogtepunten uit het afgelopen half jaar zijn een plek in het voorprogramma van de Ierse folk-band The Young Folk in de NIEUWE NOR en het reiken tot de halve finale van de Grote Prijs van Nederland. Dit jaar is hij geselecteerd voor de Popronde.Dit concert wordt georganiseerd door  en vindt plaats in Café Bluff, Dautzenbergstraat 10, Heerlen. De kaartverkoop is gestart. 


Meld je aan voor de nieuwsbrief