The Jeroen Leenders Experience
01 November 2018

NIEUWE NOR - café


voorverkoop: € 12,50
CJP: € 10,00
student: € 10,00
Avondkassa: € 12,5

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 22:30

Tickets
Let op: slechts 80 kaarten beschikbaar.
Comedian Jeroen Leenders komt terug naar Heerlen voor een speciale, verrassende avond met zijn nieuwe concept: The Jeroen Leenders Experience. Deze show is het beste te omschrijven als een live toegang tot de directe stream of consciousness binnen in zijn humorvolle brein. De shows zijn nooit hetzelfde, maar de unieke stijl van Jeroen Leenders pakt je in en betovert zoals comedy dat nog nooit tevoren heeft gedaan! Op donderdag 1 november vindt deze allereerste comedy-avond plaats in het café van poppodium NIEUWE NOR i.s.m. Parkstad Limburg Theaters. 
 
Jeroen Leenders debuteerde als comedian op 8 juli 2007. In 2008 werd hij tweede bij de 123 Comedy Award en was hij de winnaar van de Gouden Kabouter op het Eindhoven Cabareteske. In het jaar daarop haalde hij de tweede plaats in de finale van de Comedy Casino Cup. Vervolgens deed Leenders in 2010 mee aan het Leids Cabaret Festival en won hij de juryprijs. In het theaterseizoen 2009-2010 toerde hij met de show ‘Sorry, ik ben Jeroen Leenders’ en deed tijdens de reprise in 2012 Parkstad Limburg Theaters aan. Ook in 2014 en 2015 keerde hij terug naar het theater en dit najaar geeft hij voor het eerst een optreden in het café van poppodium NIEUWE NOR.


 
In 2014 startte de comedian zijn The Jeroen Leenders Experience, waarbij het doel was om elke maand een nieuwe 30 à 45 minuten aan show te brengen; to push his limits. Een trap onder zijn kont om te creëren, zijn angsten los te laten en zijn maximaal potentieel durven op te zoeken. Het is net de bedoeling risico's te durven nemen en te mogen falen. Het opzoeken van nieuwe grenzen, het opzoeken van nieuw publiek. Verrassend én vernieuwend!

Deze show vindt plaats in het café van poppodium NIEUWE NOR en is een samenwerking tussen Parkstad Limburg Theaters en de NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart. Let op: er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar!

Meld je aan voor de nieuwsbrief