D'r Heëlesje Joarmaat!
Silent Disco dansen op De Bongerd
20 April 2019

De Bongerd


Open 09:00 | Aanvang 09:00 | Einde 17:00

Gratis toegang
Dit evenement duurt van 09.00 tot 17.00.

D’r Heëlesje Joarmaat vindt zaterdag 20 april voor de dertiende keer plaats in Heerlen-Centrum. Bezoekers kunnen door de hele binnenstad meedoen aan speciale activiteiten, rondstruinen langs vierhonderd marktkramen en genieten van kunst, muziek en vermaak. Met voor het eerst van de partij... Wij van poppodium NIEUWE NOR! met...

De Kraam!
Wil je meer weten over ons programma? Of over de nieuwbouw? Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk? Wandel dan zeker even langs onze kraam. De medewerkers maken met alle liefde een praatje, terwijl het zonnetje ook nog heerlijk schijnt. Wat een geluk dat we Romeo's Schaafijs meenemen naar de markt!De Silent Disco [i.s.m. Silent Disco Box]!
We rocken  in stilte op de Bongerd. Naast de Boerderijdieren, de draaimolen én het verkoelende Schaafijs van Romeo. Dat vraagt om een dansje in onze Silent Disco i.s.m. Silent Disco Box! Bezoekers kunnen via een hoofdtelefoon luisteren naar (en dansen op) sets van lokale DJ’s. Wil je zelf een plaatje draaien? Ook dat mag! Mail voor een plekje naar [email protected] of neem de gok en kom op de bonnefooi met je gear (USB/CD) naar hartje Heerlen! Een geheimzinnige aankondiging! 
De echte muziekliefhebber is er bij om 13.00! Dan presenteren we via de Silent Disco-headphones een wel heel ‘cool’ nieuw evenement hier in ParkStad PopStad. Primeur! En jij was erbij!

D'r Heëlesje Joarmaat vindt plaats in de binnenstad van Heerlen en is gratis toegankelijk. 


Meld je aan voor de nieuwsbrief