Julia Zahra
The Remedy Tour - part 2 + Maxime x Glyn
22 November 2019

NIEUWE NOR - zaal


De online kaartverkoop loopt tot 19:00 uur op de avond van het concert. Als er daarna nog tickets beschikbaar zijn, zijn deze aan de avondkassa vanaf 19:00 uur te koop.
voorverkoop: € 13,50
cjp/student: € 11,00
avondkassa: € 16,00

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Tickets


Tijdschema: 20:00u. deuren open / 20:30u. Maxime x Glyn / 21:30u. Julia Zahra (verwachte eindtijd: 22:45u.)

In 2013 was Julia Zahra de jongste winnares ooit van The Voice Of Holland. Ze scoorde 2 nummer 1-hits met 'Oops…I did it again' en 'Empire State of Mind' en won twee jaar later het achtste seizoen van De Beste Zangers van Nederland. Het liedje 'Just An Illusion' dat ze daar speelde, zorgde voor internationaal succes. De nu 22-jarige zangeres werd geboren in de Verenigde Staten, maar verhuisde al snel naar Bussum. Ze stond meermaals voor een uitverkochte Ziggo Dome en Sportpaleis samen met haar The Voice-coach Marco Borsato.Na de release van haar EP 'Something New' vol met soulvolle popsongs en een uitverkochte clubtour in het voorjaar staan Julia en haar band te popelen om in November weer het land in te trekken!


SUPPORT: Maxime x Glyn
Dit jaar stonden zij op festival Pop On Top Valkenburg en op 8 december staan zij in de finale van popwedstrijd Nu of Nooit: Maxime x Glyn.  Deze veelbelovende R&B artiesten met Zuid-Amerikaanse roots laten je hun soulvolle muziek niet alleen horen maar ook voelen!


Dit concert vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief