Kempi 'Du Tour'
+ Anbu + special guest: Jermaine Niffer + afterparty by Novacane
24 November 2017

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 10
CJP: € 8
student: € 8
Avondkassa: € 12,5

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets


Tijdschema | 20:00u. deuren open | 20:30u. Victoire x Festus | 21:10u. ANBU | 22:00u. Kempi | 23:00u. Boscha Nova & Yung Baro | 02:00u. einde

Voor dit concert geldt een minimumleeftijd van 16 jaar!

Hij is een kind van TopNotch, wordt gezien als 'Du Zoon van Kees', begon zijn carrière vanachter de tralies en werd vervolgens achtervolgd door conflicten met de Nederlandse wetgeving. Kempi, hij was tot 2016 bijna nooit op een podium te zien, maar is nu echt terug, new and improved, super fit en hongerig naar de clubs. En dan is er natuurlijk één poppodium heel geschikt om een lange complete show van deze Nederlandse hiphop-legende te hosten, en dat is natuurlijk poppodium NIEUWE NOR. Meemaken dus, vrijdag 24 november in Heerlen. Want dit wordt dik: ANBU Gang doet de support, Jermaine Niffer is special guest van Kempi en Boscha Nova en Yung Baro van Novacane zorgen dat ook het toetje dat afterparty heet erin zal glijden.


Het kwam zelden voor om Kempi live te zien, maar sinds 2016 isdaar verandering in aan het komen. Na zijn laatste detentie heeft Kempi hetroer radicaal omgegooid, is er een kluis vol muziek opgenomen, is hij te horen opdiverse nieuwe clubhits en treed hij weer zeer regelmatig op in de discothekendoor het land. Wat nog miste was een clubtour langs de Nederlandsepoppodia waar Kempi een lekker lange, zo compleet mogelijke, eigen show gaat neerzetten: muziek van het begin tot nu, met zijn straat bangers als 'Rap ’n Borie', een singersongwriter nummer als 'Vienna' of nieuwe turn-up tracks als 'Cocaina'. Kempi isnu echt terug, new & improved, super fit, hongeriger dan ooit en samen met desupport van Anbu & special guest Jermaine Niffer klaar voor DU TOUR!

Afterparty: Boscha Nova & Yung Baro
Een week voor zijn eigen (al weer lang uitverkochte) Novacane party verzorgt Boscha Nova én zijn sidekick Yung Baro zowel de afterparty van Kempi als de pre-party voor dat feest met Yung Felix volgende week. Het worden nog een paar hete uurtjes, want Boscha Nova is on fire de laatste tijd.

Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief