Kenny B
11 October 2019

NIEUWE NOR - zaal


Toegang: alle leeftijden.
Voorverkoop: € 19,00
Avondkassa: € 22,00
CJP/Student: € 15,00

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Tickets


Tijdsplanning: 20u Deuren open | 20.30u Support Freez | 21.30u KENNY B

Kenny B bouwt een feestje en iedereen is welkom. Zijn grote hit 'Parijs' zingen we nog steeds allemaal uit volle borst mee: "Praat Nederlands met me, even Nederlands met me!" De opvolger van zijn debuutplaat heet 'Hoe Dan Ook': een verzameling nieuwe liedjes met nog steeds dezelfde inspiratiebron waar Kenny nooit genoeg van krijgt: de liefde, "want die verrast op elke leeftijd". 

Kenny brengt zonnige klanken met veelal een reggae tintje voor jongens en meisjes, mama’s en papa’s, oudere mensen, alles bij elkaar. Die ‘Marley-invloed’, bracht hem ook naar de bron: Jamaica. Daar strikte hij bekende reggae-namen zoals saxofonist Dean Fraser en producer Riff Raff om mee samen te werken. Geslaagde samenwerkingen met beroemde namen als Trijntje Oosterhuis en Diggy Dex maken zijn album compleet.

Met zijn nieuwe tournee brengt Kenny feest door heel Nederland. In Heerlen gaan we op 11 oktober van hem genieten in de Nieuwe Nor. Een avond vol met nieuwe muziek, oude highlights en vooral FEEST. Van 'Parijs' tot 'Ik Ben Hier', van 'Paramaribo' naar liedjes van 'Hoe Dan Ook'. Een avond voor mensen die even willen ontspannen en zich thuis willen voelen. Geen strak georkestreerde show, maar gewoon, lekker viben met Kenny.  
 

SUPPORT
Stel je een muzikant voor met verhalen van de straat, het taalgevoel van Gerard Reve en de charme van James Dean en voilà, je hebt Freez. Vanachter de piano versmeedt hij serieuze rap vol donkere romantiek die hij live speelt met band. Niet voor niets werken zowel Typhoon, Rico & Sticks als Spinvis graag met hem samen en stond hij al meermaals als gastartiest voor een volle Ziggo Dome en Heineken Music Hall. Maar vrijdag bij ons op het podium!

 Dit concert vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief