'Klein.Berlijn' - "Blend Sessions" [Cultura Nova 2017]
met o.a. ...
22 August 2017

Schelmenhofje


Open 15:00 | Aanvang 19:00 | Einde 23:00

Gratis toegang
Het Schelmenhofje wordt tijdens Cultura Nova weer de chillste en meest verrassende culturele hotspot van Heerlen. In samenwerking met Cultura Nova zorgt poppodium NIEUWE NOR ervoor dat het gezellige pleintje aan de Pancratiusstraat waarover L’Étranger uitkijkt, elke dag zal bruisen van verrassende en gratis toegankelijke muziekoptredens, performances, lezingen, workshops en films. De naam ‘Klein.Berlijn’ verwijst daarbij naar de sfeer van culturele vrijplaatsen zoals je deze kunt vinden in wereldsteden als Berlijn.

Het ene moment staat er nieuw hete band voor je neus, het andere moment staat collectief PANDA op de planken met haar theatrale poëzie. Een andere avond presenteert dance-organisatie Blend er haar nieuwste techno-talenten en tracks, maar het kan ook dat je je ineens in de RGB-disco bevindt waar drie verschillende dj-teams; Rood, Groen en Blauw, het tegen elkaar opnemen. En natuurlijk staat er een bijzonder speciaalbier voor je koud; voor het moment dat je klaar bent met meezingen en -swingen en even neerploft naast je vrienden op een van de banken.

Programma dinsdag 22 augustus: 'Blend Sessions'
Ook het NIEUWE NOR Nachtprogramma (kortweg: NNNacht) doet een duit in het zakje dat Klein.Berlijn heet. Op dinsdag komt BLEND langs voor hun maandelijkse livestream en zijn we weer dé ontmoetingsplek voor de lokale dance-scene.

Het Heerlense label BLEND gaat voor je op jacht naar de lekkerste deephouse, beste tech-house en hardste techno. Laat je verrassen door showcases van nieuwe talent én dikke headliners. Alles waar muziek om draait in die ene track, die ene samenwerking, dat ene event. BLEND brengt publiek & DJ’s samen in de ultieme sfeerbeleving. Klein.Berlijn is tijdens Cultura Nova van zaterdag 19 augustus t/m zaterdag 26 augustus elke dag geopend vanaf 13:00 uur (weekend) / 15:00 uur (weekdagen) tot 23:00 uur. De toegang is gratis.

Meld je aan voor de nieuwsbrief