'Klein.Berlijn' - "RGB-Disco (Silent Disco)" [Cultura Nova 2017]
i.s.m. Extravaganzaval, 120BPM en de NIEUWE NOR huis-dj's
25 August 2017

Schelmenhofje


Open 15:00 | Aanvang 17:00 | Einde 23:00

Gratis toegang
Het Schelmenhofje wordt tijdens Cultura Nova weer de chillste en meest verrassende culturele hotspot van Heerlen. In samenwerking met Cultura Nova zorgt poppodium NIEUWE NOR ervoor dat het gezellige pleintje aan de Pancratiusstraat waarover L’Étranger uitkijkt, elke dag zal bruisen van verrassende en gratis toegankelijke muziekoptredens, performances, lezingen, workshops en films. De naam ‘Klein.Berlijn’ verwijst daarbij naar de sfeer van culturele vrijplaatsen zoals je deze kunt vinden in wereldsteden als Berlijn.

Het ene moment staat er nieuw hete band voor je neus, het andere moment staat collectief PANDA op de planken met haar theatrale poëzie. Een andere avond presenteert dance-organisatie Blend er haar nieuwste techno-talenten en tracks, maar het kan ook dat je je ineens in de RGB-disco bevindt waar drie verschillende dj-teams; Rood, Groen en Blauw, het tegen elkaar opnemen. En natuurlijk staat er een bijzonder speciaalbier voor je koud; voor het moment dat je klaar bent met meezingen en -swingen en even neerploft naast je vrienden op een van de banken.

Programma vrijdag 25 augustus: 'RGB (Silent) Disco'

Men neemt flink wat bakken vol met koptelefoons, drie verschillende kanalen met drie verschillende DJ-(team)s en heel veel RGB kleurtjes: Voilà, de hele toffe RBG Disco is born! RGB Disco een drie-kanaals Silent Disco feest waarin drie verschillende dj-teams het tegelijkertijd tegen elkaar opnemen! Jij kan op je RGB-koptelefoon switchen tussen de kanalen van team Rood, team Groen en team Blauw. En dat betekent dat je op één avond zowel naar een House- , Hiphop- en Hitjesfestijn kan gaan! Op vrijdag host ‘Extravaganzal’ één kanaal, doen Mainecoon & friends dat namens '120 BPM' (house en disco) op een ander kanaal en hebben we de betere (oldschool) hiphop, soul en funk van DJ MVDS en DJ 45 Frank op het derde. Ja, dit wordt een gekke en kleurrijke boel!Klein.Berlijn is tijdens Cultura Nova van zaterdag 19 augustus t/m zaterdag 26 augustus elke dag geopend vanaf 13:00 uur (weekend) / 15:00 uur (weekdagen) tot 23:00 uur. De toegang is gratis.

Meld je aan voor de nieuwsbrief