'Kloostersessie' ft. a balladeer
+ Ruud Fieten
04 October 2018

Savelbergklooster


Dit concert is uitverkocht.
voorverkoop: € 10,00
Avondkassa: € 12

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 23:00

Uitverkocht
Tijdschema: 19:30 uur deuren open | 20:00 uur: Ruud Fieten | 21:00 uur: a balladeer | verwacht einde: 22:00 uur
a balladeer, alter-ego van singer-songwriter Marinus de Goederen, maakt komend najaar een tour langs de leukste kleine zalen van Nederland, waaronder de sfeervolle, intieme kapel van het Savelbergklooster in Heerlen. Tijdens deze shows komt de nadruk op zijn verhalende liedjes te liggen. Op donderdag 4 oktober 2018 zal nieuw werk worden afgewisseld met a balladeer-klassiekers als ‘Swim With Sam’ en ‘Robin II’.

Na het winnen van de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland in 2003 brak a balladeer in 2006 definitief door met Top 2000-hit ‘Swim With Sam’ en werd datzelfde jaar genomineerd voor zowel een 3FM Award als een TMF Award. In 2007 volgde een Zilveren Harp en vervolgens 2008 een Edison-nominatie voor het tweede album, “Where Are You, Bambi Woods?”. Begin 2017 verscheen 'Mob Wife' op single, een samenwerking met niemand minder dan Sarah Bettens van K's Choice. Eind dat jaar zag een (anti)kerstalbum het daglicht: December. Het album met alleen eigen materiaal werd door middel van crowdfunding (in slechts drie dagen!) gefinancierd.support: Ruud Fieten
Ruud Fieten is een 27-jarige songwriter uit Meppel. Gezegend met een warme, intrigerende stem brengt hij zijn eigenzinnige folk liedjes. Soms klein en tekst georiënteerd, soms luid en energiek, maar altijd rauw en vol betekenis. Fieten speelde eerder tijdens Eurosonic en was in 2016 één van de 25 meest geboekte acts van de Popronde, waarmee hij tijdens Popronde Heerlen bij het Toon Hermans Huis Parkstad optrad.


 
Dit concert vindt plaats bij ‘de TWEE gezusters’ op locatie Savelbergklooster, dat zich praktisch naast de NIEUWE NOR bevindt. De organisatie is in handen van de NIEUWE NOR en de voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief