Kraantje Pappie
'Pop-Up! Tour' | support: Mick Spek | powered by: Capital Hiphop
15 October 2021

Limburgzaal - Theater Heerlen


normaal: € 25,00

Open 19:00 | Aanvang 19:30 | Einde 22:30

Tickets
Dit sta-concert vindt plaats in de Limburgzaal van Theater Heerlen.

Coronatoegangsbewijs  beleid Theater Heerlen: Deze voorstelling is alleen toegankelijk met een geldig coronatoegangsbewijs én een geldig legitimatiebewijs. Het coronatoegangsbewijs is een coronavaccinatiebewijs, een herstelbewijs of testbewijs (minder dan 24 uur voor de voorstelling afgenomen). 

De flamboyantste pater familias van de Nederlandse rapgame komt naar Heerlen! 2018 eindigde met de DADDY clubtour en 2019 begon met een tot de nok toe gevulde ‘Come to DADDY’ in de AFAS Live. Beiden in no time volledig uitverkocht. Na heel veel uitstellen zet Kraantje Pappie nu eindelijk zijn route voort en gaat hij knallen tijdens de ‘POP UP’ clubtour.

Tien grote zalen in Nederland zijn aan de beurt om op Kraanesque wijze omgetoverd te worden tot Kraan’s POP UP paradijs. Het lijkt alweer een hele tijd geleden dat Kraantje zich op festivals bewezen heeft als absolute mainstage act. Wat dacht je van festivals als Pinkpop, Concert at Sea, Pukkelpop en de Zwarte Cross?! Megahits als Moment met Kris Kross Amsterdam & Tabitha en Drup met Bizzey & Jonna Fraser vormden samen met DADDY, Kraan’s laatste album, de sound van het festivalseizoen 2019. 

Met zijn vaste teamgenoten DJ Nitty Wow en mede-mic-houder ‘never ready’ Fiddox, maar gewapend met nieuwe ervaring, nieuwe muziek, nieuwe decors en nieuwe merchandise, maakt lil Craney zich klaar voor de POP UP! clubtour. 

SUPPORT

Mick Spek is een jonge en veelzijdige artiest uit Katwijk aan Zee. Zijn melodieuze, frisse sound is kenmerkend; deze hoor je dan ook volop terug in zijn tracks en liveshows. Denk aan pop in een urban jasje, een tikje ondeugend maar altijd voorzien van een flinke lading muzikaliteit. In 2018 verscheen hij als featuring op het album ‘DADDY’ van Kraantje Pappie en Mick mag daarom natuurlijk niet ontbreken tijdens de POP UP! Clubtour.

Dit concert vindt plaats in de LIMBURGzaal van Theater Heerlen en is georganiseerd i.s.m. Poppodium Nieuwe Nor.


Meld je aan voor de nieuwsbrief