Capital Hiphop presents: Leafs
07 March 2020

NIEUWE NOR - zaal


Toegang: alle leeftijden. De kaartverkoop is gestart.
Voorverkoop: € 12,50
Avondkassa: € 15,00
Scholier/student: € 10,00

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 22:00

Tickets


Leafs: "Bro I don't know, ze wil flexen bij m'n show. Ik kom met m'n crew, jij komt met je gang""

Rapper Leafs is net achttien maar behoort al ruim drie jaar tot de succesvolste rappers van Nederland. Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is “altijd blijven flexen”. Dit zien we terug in zijn muziek. Met zijn harde hooks, killer energie en co-signs van grootheden Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

In mei 2017 verscheen “FEALS” met daarop het ultiem meezingbare nummer ‘Alright’. Eind dat jaar volgde een tweede EP: ‘Adventures’, met daarop o.a. de single ‘Mikado’ en megahit ‘Mamacita’. Het jaar erop knalde het album “Life Of A Teenage Rockstar’’ binnen met krakers als ‘My Ride’ en ‘SWISH’. Om zijn succes nog iets beter uit te drukken, maakte hij samen met Jacin Trill het album ‘’BASED UNIVERSE’’ die miljoenen streams opleverden.


 
Eind september 2019 dropte Leafs zijn single ‘TOKIO’ van zijn nieuwste album ‘SENSEI’, genoemd naar het Japanse woord voor meester. Met klappers als de track ‘Young Patron’, zijn samenwerking met Lauwtje ‘Bel Mij’ , ‘Guapanese’ samen met JoeyAK en een samenwerking met Japanse superster KOHH.


Leaf’s onvergetelijke 101Barz-sessie waar hij zijn album dropte, mag je ook echt niet missen. Hier bewees Leafs nog eens dat hij live een echte sensei is.


Op 7 maart 2020 komt deze 'Young Patron' opnieuw naar Heerlen en het belooft een nog harder optreden te worden dan de vorige!


Meld je aan voor de nieuwsbrief