Capital Hiphop presents: Leafs
07 March 2020

NIEUWE NOR - zaal


Vanwege het afstuderen van Leafs wordt het concert verplaatst naar de Capital Stage tijdens The Notorious IBE op 1 augustus 2020 (gratis toegang). Kaarthouders worden per e-mail geïnformeerd en krijgen het aankoopbedrag teruggestort op hun rekening.
Voorverkoop: € 12,50
Avondkassa: € 15,00
Scholier/student: € 10,00
young ticket (12-16 jaar): € 6,25

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 22:00

Afgelast


Vanwege het afstuderen van Leafs wordt het concert verplaatst naar de Capital Stage tijdens The Notorious IBE op 1 augustus 2020 (gratis toegang). Kaarthouders worden per e-mail geïnformeerd en krijgen het aankoopbedrag teruggestort op hun rekening.

Heerlen is de hiphop-hoofdstad van Zuid-Nederland en daarom heet dé hiphop-avond van poppodium NIEUWE NOR ook Capital: een terugkerende clubavond die de heetste acts van het Nederlandse hiphop-landschap aan Heerlen presenteert. Zoals Leafs op 7 maart!

Rapper Leafs is net achttien maar behoort al ruim drie jaar tot de succesvolste rappers van Nederland. Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is “altijd blijven flexen”. Dit zien we terug in zijn muziek. Met zijn harde hooks, killer energie en co-signs van grootheden Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

In mei 2017 verscheen “FEALS” met daarop het ultiem meezingbare nummer ‘Alright’. Eind dat jaar volgde een tweede EP: ‘Adventures’, met daarop o.a. de single ‘Mikado’ en megahit ‘Mamacita’. Het jaar erop knalde het album “Life Of A Teenage Rockstar’’ binnen met krakers als ‘My Ride’ en ‘SWISH’. Om zijn succes nog iets beter uit te drukken, maakte hij samen met Jacin Trill het album ‘’BASED UNIVERSE’’ die miljoenen streams opleverden.


 
Eind september 2019 dropte Leafs zijn single ‘TOKIO’ van zijn nieuwste album ‘SENSEI’, genoemd naar het Japanse woord voor meester. Met klappers als de track ‘Young Patron’, zijn samenwerking met Lauwtje ‘Bel Mij’ , ‘Guapanese’ samen met JoeyAK en een samenwerking met Japanse superster KOHH.


Leaf’s onvergetelijke 101Barz-sessie waar hij zijn album dropte, mag je ook echt niet missen. Hier bewees Leafs nog eens dat hij live een echte sensei is.


Op 7 maart 2020 komt deze 'Young Patron' opnieuw naar Heerlen en het belooft een nog harder optreden te worden dan de vorige!

SUPPORT
DØS is New Wave! Hij heeft een soort nieuw genre gecreëerd : R&B/Trap met wat Rock invloeden. Eerst lijkt het vreemd, maar hij verovert je hart met zijn melodieuze hooks. Of vertelt hij je de keiharde realiteit op vibey boom-bap beats. Hij is pas 19 jaar maar heeft een oude ziel & dat hoor je terug in zijn muziek. Zijn grootste inspiraties zijn Kurt Cobain, Lil Wayne, Drake & Chris BrownMeld je aan voor de nieuwsbrief