'Life of Psy' part II (18+)
See you on the trance floor!
26 October 2019

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar. I.D. verplicht
early bird: € 5,00
voorverkoop: € 7,50

Open 23:00 | Aanvang 23:00 | Einde 05:00

Tickets
Dit evenement duurt van 23.00 tot 05.00.
 ‘Life of PSY’ is een Nieuwe Nor Nacht voor de vrije geest. De muziekstroming Psytrance staat in het teken van uitbundig dansen en liefdevol samenzijn. Je zintuigen worden bij binnenkomst  in ons blacklight wonderland direct geprikkeld door fluorescerende objecten en zwevende planten, waarna de DJ's en geestverruimende visuals je meenemen op een muzikale trip door de nacht.  Psy is a way of Life!

Psytrance!
Psychedelic trance of kortweg 'psytrance' is een muziekstijl die halverwege de jaren 90 voortkwam uit de partyscene in de hippiebedevaartsplaats Goa (India). Vernieuwingsdrang leidde door de jaren tot vele variaties, uiteenlopend van warme atmosferische producties tot snelle en harde stijlen!

Benieuwd naar de vele vertakkingen van Psytrance? Je leest er hier alles over.  Nieuwsgierig naar hoe het klinkt? Check een van onze favoriete sets: 


Op zaterdag 26 oktober presenteren we de tweede editie  van dé Psytrance-avond van Parkstad! See you on the trance floor! 

Deze dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Life of PSY i.s.m. Nieuwe Nor Nacht. De kaartverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief