'Main Dish' ft. Joran van Pol [Cultura Nova NNNacht]
+ Surreal Visuals + Tom Welling + Gino Pasarella
25 August 2017

NIEUWE NOR - zaal


vroege vogel dance: € 6,00
voorverkoop: € 7,50
Avondkassa: € 9

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 03:45

Tickets
Tijdens de ‘Cultura Nova NNNachten’ duiken we de diepte van de dance in. Op vrijdag 25 augustus doen we dat met een nieuwe editie van dance-avond ‘Main Dish’, het concept dat staat voor duistere, innovatieve minimal techno.  Die minimal techno komt van headliner Joran van Polgeadoreerd door zwaargewichten als Richie Hawtin, Oliver Huntemann en Joris Voorn, met ondersteuning van de bijzondere visuals van kunstenares Elcke van Gorkum (winnares Foederer Talent Award 2016) als Surreal Visuals. Uiteraard zijn ook Tom Welling & Gino Pasarella van de partij met hun kenmerkende Minimahlzeit sound.  

Joran van Pol [Rejected / FADE]
Je debuteert en zowel Richie Hawtin als Dubfire staan te smachten om je release uit te brengen. Het overkwam Joran van Pol. 'Faded' opende de deuren voor Joran van Pol naar gerenommeerde labels als MINUS en SCI+TEC, waarna ook de techno zwaargewichten Oliver Huntemann en Joris Voorn zich melden en Joran via Rejected een nieuw publiek voor zich weet te winnen. Joran van Pol gaat vervolgens als een speer. Van Studio 80 naar Awakenings, Tomorrowland en Space Ibiza. Zijn fans komen niet langer alleen uit ons eigen Nederland maar inmiddels weet Joran wereldwijd het publiek te bekoren dankzij zijn techno-sets met een minimalistische mindstate. Via het eigen label 'FADE' brengt Joran van Pol eigen tracks uit met remixes door gelijkgezinden als Luigi Madonna en Egbert en hoort zo binnen een paar jaar zelf bij de gevestigde orde. Check ook de FADE_ELECTRONIC-playlist op spotify!

Surreal Visuals
Elcke van Gorkum is winnares van de Foederer Talent Award 2016. Ze exposeerde met haar 3D 'Tunnelvisie' kunstwerk tijdens het Glow Festival in Eindhoven én is vaste VJ van Minimahlzeit! Surreal Visuals heeft een voorliefde voor de interactie tussen beeld en geluid. Tijdens Main Dish ontwikkelt ze een concept van hypnotiserende visuals die ervoor zorgen dat de kracht tot verbeelding gestimuleerd wordt en het idee van tijd vervaagt.

Aftermovie van de eerste 'Main Dish' in poppodium NIEUWE NOR

Minimahlzeit: Tom Welling & Gino Pasarella
Na vier jaar afwezigheid keerde Minimahlzeit terug in poppodium NIEUWE NOR met hun eerste club-avond nieuwe stijl: 'Main Dish'! Onder leiding van Tom Welling serveert Minimahlzeit ons anno 2017 duistere, innovatieve minimal techno door labelgenoten, inspirerende & gelijkgezinde artiesten. De 'Main Dish' is daarbij het meest complexe gerecht op het menu tijdens een avond genieten met meerdere voorgerechten. Tom Welling & Gino Pasarella nemen uiteraard ook deze editie elk een gang voor hun rekening.

Dit event wordt georganiseerd in én door poppodium NIEUWE NOR / NNNacht in het kader van Cultura Nova en i.s.m. Minimahlzeit. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief