Memphis Maniacs
[organisatie:Parkstad Limburg Theaters & NIEUWE NOR]
01 April 2017

Limburgzaal / Theater Heerlen


voorverkoop: € 18
Avondkassa: € 18

Open 19:30 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets


De kaartverkoop via de NIEUWE NOR is gestopt. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via Parkstad Limburg Theaters of aan de avondkassa bij Theater Heerlen

Na hun geweldige show afgelopen jaar zijn de Memphis Maniacs terug in Heerlen. Tijdens de 'Maximum Mashup' clubtour zullen ze de LIMBURGzaal opnieuw op z'n kop zetten! Een concert in samenwerking met poppodium NIEUWE NOR.

Memphis Maniacs zijn al jaren niet meer weg te denken van de bühnes van de Nederlandse festivals, clubs en evenementen. Als onbetwiste "Masters of the Mash-Up" timmeren ze ruim een decennium aan de weg. Die weg is er één van inventieve muzikale combinaties & strakke shows en leidt altijd weer naar een extatische party. Het gereedschap bestaat uit hun instrumenten en maniakaal muzikale breinen. Inmiddels hebben zij een lading nieuwe bands geïnspireerd, maar de podiumbeesten blijven zich onderscheiden door verrassende muzikale keuzes, vakkundig gesmede mash-ups en een waanzinnig energieke performance.Tijdens de 'Maximum Mashup' clubtour trekken ze deze lijn door en zoeken de Maniacs nóg intensiever de grenzen van de mash-up op. Muzikaal, maar ook in de show wordt het effectief combineren van diverse elementen tot verbazingwekkende kunst verheven zonder dat het een kunstje wordt. Want het eindresultaat blijft onveranderd: dansen, meezingen tot je schor bent en een fan-tas-tisch feest!

Dit concert vindt plaats in de Limburgzaal en wordt georganiseerd door Parkstad Limburg Theaters en poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief