Michelle David & The Gospel Sessions
+ DJ 45Frank's 7inch Soul Party
30 March 2019

NIEUWE NOR - zaal


Dit concert is uitverkocht.
Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 03:00

Uitverkocht


Tijdschema: 20.00u deuren open/ DJ 45Frank | 21.00 - 22.30u Michelle David & The Gospel Sessions | 22.30 - 03.00u DJ 45Frank

Op zaterdag 30 maart 2019 gaan Michelle David & The Gospel Sessions in poppodium NIEUWE NOR terug naar de essentie van de gospel en soul: de kracht van herhaling, groovende gitaren en percussieritmes als basis. Een swingend concert dat een al even dansbaar vervolg krijgt in de vorm van DJ 45Frank's 7inch Soul Party.

Gospel is krachtige muziek, in veel opzichten. Het is muziek die kan optillen, kan inslaan. Toch is evangeliseren is niet het doel van The Gospel Sessions, ‘maar het mooiste compliment wat ik ooit kreeg na een show was van iemand die zei: “Je maakt het lastig voor me om een atheist te zijn”, grinnikte de Amerikaanse zangeres Michelle David. Ze werd geboren in North Carolina, groeide op in New York, en gaat samen met Onno Smit en Paul Willemsen, muzikanten bij onder andere Beans & Fatback en Lefties Soul Connection, op zoektocht naar de bakermat van de gospel en de soul.Na het concert krijgen de beentjes nog geen rust, want dan is het tijd voor DJ 45Frank's 7inch Soul Party tot een uurtje of 3 in de nacht. Hij legt zijn klasse-selectie aan vinyl-singletjes van labels als Motown, Atlantic en Stax op de draaitafel en combineert dat met Northern Soul, grooves en meer... Can we have an ‘Amen’ for that?!

Dit concert vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop is direct gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief