Boekpresentatie Mitchell Giebels - 'Artist's Impressions'
[locatie: Savelbergklooster]
15 February 2019

Savelbergklooster


Gratis toegang
Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 22:00

Gratis toegang
Deze activiteit vindt plaats in de kapel van het Savelbergklooster. De toegang is gratis.

Rijzende popfotografie-ster Mitchell Giebels (1995, Beek) presenteert zijn allereerste boek ‘Artist’s Impressions’ op vrijdag 15 februari 2019 in de kapel van het Savelbergklooster. Het boek kwam tot stand dankzij een succesvolle crowdfundingcampagne. De toegang tot de presentatie is openbaar en gratis toegankelijk. Op de avond zijn er sprekers, optredens en zal het boek ook te koop zijn.


Mitchell Giebels
In de loop van zijn nog korte carrière heeft de fotograaf Mitchell Giebels samengewerkt met een grote, uiteenlopende schare aan artiesten. In vier jaar tijd heeft hij een indrukwekkend oeuvre opgebouwd vol hoogstaande foto’s van muzikanten van wereldklasse. Dit boek bevat bijna honderd beelden van onder meer Pink Floyd, Depeche Mode, Elton John, U2, The Rolling Stones, André Rieu, Bruce Springsteen, Diplo, Martin Garrix, Dua Lipa en Pearl Jam. Stuk voor stuk foto’s die de betovering van de muziek niet alleen weten weer te geven, maar nog eens overstijgen door er een hele nieuwe, op zichzelf staande dimensie aan toe te voegen. Verder bevat dit boek een voorwoord door Mitchell Giebels zelf en tekstuele bijdragen van enkele artiesten over hun samenwerking met Giebels. Mitchell Giebels (1995) studeerde fotografie aan het Arcus College in Heerlen. Hij is werkzaam voor De Limburger en werkt als freelancer onder andere voor Lust For Life, Major Lazer en OOR.

Deze activiteit vindt plaats in het Savelbergklooster en wordt georganiseerd door Mitchell Giebels i.s.m. poppodium NIEUWE NOR


Meld je aan voor de nieuwsbrief