Myles Sanko (UK)
+ Oakland
03 November 2017

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 16,00
CJP: € 12,00
student: € 12,00
Avondkassa: € 18

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:30

Tickets
Tijdschema | 20:00 uur: deuren open | 20:30 uur: Oakland | 21:30 uur Myles Sanko
Vooraf een hapje eten? Wij adviseren deze avond Brasserie Mijn Streek!

Hij wordt betiteld als één van van de nieuwe soulhelden. We hebben het over Myles Sanko! De Britse zanger heeft als bijnaam 'the lovechild of soul music', een buitengewone stem en frisse, unieke kijk op soulmuziek. Nadat hij eerder in Heerlen te zien was op Cultura Nova komt UK’s hottest soul-star op vrijdag 3 november 2017 naar poppodium NIEUWE NOR! 


Myles Sanko bouwt volop aan een reputatie als UK’s hottest soul-star. Nog voor de release van zijn eerste EP veroverde hij de harten van een groot publiek en liet hij zich gelden als support voor Gregory Porter tijdens diens Europese tour. De muziek van Myles Sanko refereert aan helden als Bill Withers, Al Green, James Brown en Otis Redding. Debuutalbum ‘Forever Dreaming’ stond al bol van de dansbare soul en op zijn nieuwe 'Just Being Me' gaat hij op die voet verder. Luister maar naar zijn laatste single ‘This Ain’t Living’. support: Oakland
Catchy melodies and lyrics that make you wanna sing’! Oakland bestaat uit vijf jonge Conservatorium-studenten met een gezamenlijke liefde voor soulvolle muziek. De combinatie van popmuziek met stukjes jazz en funk is hun ultieme recept voor een energieke show. Het nummer “Mbobpey” werd twee weken geleden tijdens de voorrondes van bandwedstrijd ‘Nu Of Nooit’ nog uitgeroepen tot song van de avond. Oakland belooft; dansen is onvermijdelijk!

 
Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief