'Neuron' ft. Maztek - 'Warpath LP tour'
+ Monkey Madness + Bulack + Havey + Sine
25 May 2018

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 Jaar
vroege vogel dance: € 5,00
voorverkoop: € 7,50
Avondkassa: € 9

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 03:45

Tickets
Prikkelen we je brein? Mooi! 'NEURON' brengt op veler verzoek de duistere drum & bass terug naar je synapses en het geluidsysteem van poppodium NIEUWE NOR! Met als headliner niemand minder dan de Italiaanse meesterproducer Maztek. Zijn 'Warpath LP Tour' brengt hem de wereld rond en ook een tussenstop op NEURON staat op de planning. Na de eerste editie vol lokale acts gaan we verder met deze Nieuwe Nor Nacht die je hart van begin tot eind adrenaline laat pompen op vieze Neurofunk, harde jump-up en méér harde geluiden als halftime & crossbreed. Neurofunk voor een nieuwe generatie met ook Monkey Madness, Bulack, Havey en Sine. 

Maztek (IT) [Eatbrain / Renegade Hardware]
Editie 2 van Neuron en we hebben met Maztek's Warpath LP Tour een echte Neuro pionier te pakken. De Italiaanse producer brengt zijn platen uit op gerenommeerde platformen als Jade's Eatbrain en het befaamde Renegade Hardware maar waagt met de release van zijn nieuwste LP de stap naar z'n  eigen Imprint: 0101 Music. Op het in april uitgebrachte Warpath nodigt Maztek collega's als Gridlok, Aeph, Redpill, Virus Syndicate, Mc Mota, Ben Verse, Miss Trouble en Nuklear MC uit om samen op oorlogspad te gaan. Het begon allemaal voor Matteo toen hij in 2012 de Renegade Hardware crew ontmoette. Releases als Galactica / Odyssey, Limber en de M Theory EP gingen vooraf aan zijn Three Point Zero LP, een van de laatste grote wapenfeiten van het in 2014 opgedoekte label. Hierop werkte Maztek samen met onze Nederlandse hiphop/grime supersterren Dope D.O.D. aan de openingstrack Inside The Shadows. In 2016 kwam de Grinder EP uit op Eatbrain, met o.a. Blaffer ft. June Miller. De Romein Matteo Cavo is inmiddels in Haarlem neergestreken en verguldt als moderne drum & bass pioneer de wereld in een laagje verfijnde technologie. Meer weten over zijn nieuwe album & label? Lees hier het diepte-interview met UKF.Monkey Madness [State of Unrest]
De residents van onze State of Unrest broeders uit Maastricht gaan laten horen waarom het altijd apenkooi is tijdens hun sets. Ze heten niet voor niks Monkey Madness. Chris & Michael hebben een lange muzikale reis achter de rug die ze in 15 jaar tijd via trance & hardstyle, electro & techno bracht tot hun grote nieuwe liefde: drum & bass. En dat ook nog eens per toeval! Op het Ultra Music Festival in Miami belanden ze spontaan voor het podium van Netsky en op die dag besluiten ze zich helemaal op D&B te storten. Ze verdiepen zich in de D&B-scene en vallen voor de Neurofunk en rauwe kant met Noisia, Black Sun Empire, Audio, A.M.C. als grote voorbeelden. Na vele setjes in kleine kringen is 2018 het jaar waarin de Monkey Madness uitbreekt en na een succesvolle show in het Landbouwbelang tijdens State of Unrest brengen ze hun apenstreken nu naar Neuron! 

Bulack & Havey [Neuron]
Bulack & Havey werden in maart gebombardeerd tot dé frontmannen van Neuron en pakten deze brainteaser met beide handen aan. Deze nieuwe generatie Neurofunk liefhebbers pakt de handschoen nadat DNNB in 2012 de handdoek in de ring gooide, en toont daarmee aan dat drum & bass tijdloos is. Bulack was tevens onderdeel van de Undefined crew en haalde o.a. Pythius (Blackout) naar Heerlen. Met Havey aan z'n zijde gaat het dynamische organisatie duo voor een heldere koers die gefocust is op de duistere zijde van het D&B spectrum. Om dit te onderstrepen doken ze samen achter de decks en namen de eerste Neuron-promomix op. Luister zelf! 


Sine [halftime set]Sine heeft er al aardig wat showtjes opzitten binnen de muren van poppodium NIEUWE NOR. Zowel aan de zijde van regelmatige D&B partner Havey als solo. Vanavond staat hij er alleen voor en ook dat is Kacper wel toevertrouwd. Niet op halve kracht, maar wel met een dikke halftime D&B set. Deze dance-avond wordt georganiseerd in én door poppodium NIEUWE NOR in het kader van 'Nieuwe Nor Nacht'. De voorverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief