Nieuwe Nor Nacht •LIVE: KREAS
wekelijkse livestream #13
27 June 2020

NIEUWE NOR - zaal


live-stream vanuit de zaal
Open 21:00 | Aanvang 21:00 | Einde 22:30

Gratis toegang
Deze live-stream duurt van 21.00 tot +/- 22.30

Ook tijdens de Corona-crisis laten we je niet los! Middels diverse online activiteiten blijven we voortdurend in contact met elkaar. Zo dansen we er op zaterdagavond op los tijdens een live stream vanuit poppodium NIEUWE NOR. 'Nieuwe Nor Nacht  •LIVE’ brengt het weekendgevoel van onze zaal naar je eigen woonkamer.Dance-platform Nieuwe Nor Nacht nodigt op zaterdagavond een DJ uit in de popzaal van de NIEUWE NOR. Dat gaat van uptempo  hardcore tot poppunk, van psytrance tot afro, van drum & bass tot techno, van electro tot bass. Met bijna elke week wel weer een nieuwe niche wordt zo de volledige breedte van de dance-programmering van poppodium NIEUWE NOR ook online zichtbaar.

De DJ’s zullen met licht & geluid, maar helaas zonder jullie, in een uur tot anderhalf uur laten horen wat we aan mooie muziek & beleving mislopen. We nodigen iedereen uit om thuis actief deel te nemen aan deze dansuurtjes. Zo dragen we hopelijk bij aan de samenhorigheid en halen we even dat weekend-gevoel in je naar boven. En dan hopen we jullie snel weer te zien in hartje Heerlen! 
 


Zaterdag 27 juni 2020 - 21.00: KREAS!
De dertiende Nieuwe Nor Nacht •LIVE-set komt van KREAS.  René stond al eerder op ons podium tijdens de acid/techno-nacht Extract 303, de  drum & bass-party van Abstrakt Syntax en UK underground platform HEAVN.  Muzikale veelzijdigheid troef dus van de artiest die drum&bass, dubstep, techno & core in zijn logo heeft verwerkt.  Ook achter de schermen zit KREAS niet stil. Zo is hij bezig met eigen producties,  komt er een b2b livestream in het buitenland aan en is hij ook met De Breakfast Club uit Geleen actief om hiphop/dance-livestreams aan te bieden.  KREAS zag je al tijdens vele events van Blurry Rave, Code Rood & Primitive D&B op locaties als Mandril, het Landbouwbelang en de Pompgebouwen.

Kan je echt niet wachten tot zaterdag? KREAS' Sounds by Hell Made in Heaven-mixtape is vers gedropt op soundcloud. Acidcore!!


Genoten van een van de ‘Nieuwe Nor Nacht  •LIVE’-streams? Het is mogelijk ons te steunen met een donatie:Nieuwe Nor Nacht •LIVE is elke zaterdagavond te volgen via de social media kanalen van poppodium NIEUWE NOR en Nieuwe Nor Nacht. Terugkijken kan via Youtube, luisteren via Mixcloud & Soundcloud


Meld je aan voor de nieuwsbrief