Nieuwe Nor Nacht •LIVE: Brent New
wekelijkse livestream: #9
30 May 2020

NIEUWE NOR - zaal


wekelijkse live-stream vanuit de zaal
Open 21:00 | Aanvang 21:00 | Einde 22:30

Gratis toegang
Deze live-stream duurt van 21.00 tot +/- 22.30

Ook tijdens de Corona-crisis laten we je niet los! Middels diverse online activiteiten blijven we voortdurend in contact met elkaar. Zo dansen we er elke zaterdagavond op los tijdens een live stream vanuit poppodium NIEUWE NOR. 'Nieuwe Nor Nacht  •LIVE’ brengt het weekendgevoel van onze zaal naar je eigen woonkamer.Dance-platform Nieuwe Nor Nacht nodigt elke zaterdagavond een nieuwe DJ uit in de popzaal van de NIEUWE NOR. Dat gaat van uptempo  hardcore tot poppunk, van psytrance tot afro, van drum & bass tot techno, van electro tot bass. Met bijna elke week wel weer een nieuwe niche.wordt zo de volledige breedte van de dance-programmering van poppodium NIEUWE NOR ook online zichtbaar.

De DJ’s zullen met licht & geluid, maar helaas zonder jullie, in een uur tot anderhalf uur laten horen wat we aan mooie muziek & beleving mislopen. We nodigen iedereen uit om thuis actief deel te nemen aan deze dansuurtjes. Zo dragen we hopelijk bij aan de samenhorigheid en halen we even dat weekend-gevoel in je naar boven. En dan hopen we jullie snel weer te zien in hartje Heerlen! 
Zaterdag 30 mei 2020 - 21.00: Brent New! 
De negende Nieuwe Nor Nacht •LIVE-set komt van Brent New.  Zijn Voodoo-clan ontstond hier in poppodium NIEUWE NOR maar wist dankzij een samenwerking in & mét Nr. 7even echt op te bloeien. Het Afro- / Latinhouse concept brengt je vriendelijke stijlen als Afro, Latin en Tribal waarin ritme en dansbaarheid centraal staan. Puppetmaster Brent New deelde zijn speldenprikjes ook al met een uitzinnige crowd  in een uitverkochte Complex. Met deze set van de puppetmaster Brent New zet 'Voodoo' haar rebranding verder in de steigers. 

Genoten van een van de ‘Nieuwe Nor Nacht  •LIVE’-streams? Het is mogelijk ons te steunen met een donatie:Nieuwe Nor Nacht •LIVE is elke zaterdagavond te volgen via de social media kanalen van poppodium NIEUWE NOR en Nieuwe Nor Nacht. Terugkijken kan via Youtube, luisteren via Mixcloud & Soundcloud


Meld je aan voor de nieuwsbrief