Nighthawker & friends (online albumrelease)
26 June 2020

YouTube


Dit is een online concert. Je ontvangt een QR-code waarmee je het concert via Internet kunt bekijken.
ticket livestream: € 6,00

Open 21:00 | Aanvang 21:00 | Einde 22:30

Tickets

Op vrijdag 26 juni presenteert Nighthawker haar debuut-album 'From Wither To Bloom’. In tijden van corona-beperkingen kan dat helaas niet met publiek. Daarom brengt Nighthawker het concert naar jouw woonkamer via een betaalde livestream vanuit de NIEUWE NOR. Bestel je vóór 19 juni je ticket dan heb je de mogelijkheid het album in de week voor het concert door de bandleden thuisgebracht te krijgen. En voor bierliefhebbers hebben we een Gulpener speciaalbierpakket voor tijdens het concert!

Nighthawker's muzikale ziel is gevormd door het geluid van de jaren '70: The Band, Crosby Stills Nash & Young, The Allman Brothers Band en Led Zeppelin. Niet dat de bandleden toen al geboren waren. Dat gebeurde pas een decennium later. Het hindert de Zuid-Limburgse band niet haar avontuurlijk retro-rock op een ouderwetse manier te benaderen: met karakter, vol passie en improvisatie. In een speciale corona-proof opstellingen presenteert Nighthawker op vrijdag 26 juni debuut From Wither to Bloom in de NIEUWE NOR met een aantal bevriende muzikanten. Een ticket voor de betaalde livestream kost € 6,-.optioneel: ontvang het album vóór de releasedatum*
Bestel vóór 19 juni a.s. je ticket en woon je in Zuid-Limburg, dan heb je de optie om in de week voor het concert het album From Wither to Bloom door de band persoonlijk thuisgebracht te krijgen in een van twee edities:
- standaard 180 grams vinyl LP + stickers (€17,50)
- special Edition BLUE vinyl LP + Nighthawker tasje + postcard + stickers (€39,99)

optioneel: Gulpener speciaalbierpakket*
Om optimaal te genieten van het concert van Nighthawker adviseren we een pakket (€5,-) van drie collaboration bieren van Gulpener. Om in de stemming te komen voor het concert neem je in het middagzonnetje de Op Stoom (6%), een ode aan de zon met frisse tonen van limoen en citrusvruchten. Het concert van Nighthawker schiet daarna uit de startblokken met een Flitspopper (7,5%), een verrukkelekukkelijk fruitig, funky bier voor mensbaksels die van psychedelische rock houden. En met de Spicy Roger (8%), een tintelende dubbele IPA krijgt het tweede deel van het concert nóg meer pit door die rode peper die erin zit. Het Gulpener speciaalbierpakket wordt – bij voorkeur samen met het mooie vinyl – door de band bij je thuisbezorgd in de week voor het concert.

(*bezorging alléén binnen Zuid-Limburg)

Tickets voor de Nighthawker albumrelease kosten € 6,00 en zijn beschikbaar vanaf zaterdag 06 juni, 10:00 uur. Bezoekers die een ticket hadden voor de originele (fysieke) releaseshow op vrijdag 20 maart of een bijdrage aan de crowdfunding hebben gedaan krijgen per e-mail bericht.


Meld je aan voor de nieuwsbrief