'Novacane' ft. Dopebwoy
'Boscha Nova's Ultimate Turnup Verjaardags Glijfestijn'
20 October 2017

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 9

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 03:45

Uitverkocht


Novacane ft. Dopebwoy is uitverkocht. Er zijn geen tickets meer beschikbaar, ook niet aan de avondkassa.

De zomer is voorbij, de herfst gaat beginnen en dan gaan ook de allerleukste feestjes weer naar binnen. Op 20 oktober is NOVACANE terug in poppodium NIEUWE NOR en laat dat precies op de verjaardag van baas Boscha Nova zijn! Dat vraagt om een nieuwe editie van 'Boscha Nova's Ultimate Turnup verjaardags Glijfestijn'. Om zijn verjaardag nóg specialer te maken heeft hij de heetste act van het moment uitgenodigd: Dopebwoy! De man van de grootste Nederlandse zomerhit van 2017 is in the building. Uiteraard zijn Yung Baro en Guado ook van de partij en de jarige gaat ook een setje doen. Zet je Planga van Cartier op en slide met ons door de NIEUWE NOR!

Dopebwoy
Het multitalent Jordan Jacott produceert dope beats, schrijft songs en blesst de tracks met zijn stem. Het succes van Dopebwoy komt niet zomaar uit de lucht vallen. Al in 2012 scoort hij met Beatrix & Zomer succesvolle samenwerkingen met Lexxus, Rasskulz, Donny Baby & Scotteboii en Kempi (24 nov. NIEUWE NOR). Vanaf dat moment is Dopebwoy niet meer weg te denken uit de scene en rollen productie voor onder andere voor Streetknowledge, Yes-R (That’s Life), F1rstman (Vertel me) en SBMG (Late Night Sex) van de lopende band.


 
In de lente van 2016 bracht Dopebwoy zijn eerste single onder Avalon uit: Selecta ft. Jayh Jawson. Opvolger Niks te Maken heeft veel invloeden uit de bubbling movement en ook produceert hij Ballon voor Jayh Jawson, Bobbel voor ChildsPlay en voorziet de heren van SBMG met de beat van Mickey Mouse. Dopebwoy is met zijn clubbangers niet weg te denken uit het uitgaanscircuit! Samen met labelgenoot Zefanio slaat hij de handen in elkaar voor het zwoele nummer Laatste keer ft. Jonna Fraser. 

Zijn laatste single overtreft alle verwachtingen tot zover. Het is één van de grootste hits van de zomer van 2017! Da’s nog niks… Geef het op voor de golden boy! Niet voor niets heet zijn debuut EP Nieuw Goud.  Pla-planga van Cartier!
 
Boscha Nova
De beste eclectische dj van Zuid-Limburg? Ja toch! Zo  mogen we Boscha Nova inmiddels wel noemen, zeker op zijn verjaardag! Je favoriete BN’er pioniert met Novacane al ruim 3 jaar en drukt daarmee een stempel op de stad. Verfrissende line-ups vol nationale hiphop-grootheden, de beste nieuwkomers, live shows en vele lokale helden. Boscha Nova tovert de zaal om tot één grote glijbaan van dansbaarheid.

Yung Baro + Guado
Harde kern! Yung Baro & Guado zijn ook weer van de partij. Squad Squad Squad! 

Deze NNNacht wordt georganiseerd in én door poppodium NIEUWE NOR in samenwerking met Boscha Nova. De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief