NYE: New Year's Eve 2019 [Norchalant]
Garçon Le Groove + Boscha Nova + Ricky Ray
01 January 2019

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar
voorverkoop: € 8,50
avondkassa: € 12,50

Open 01:00 | Aanvang 01:00 | Einde 05:05

Tickets


NYE gaat van start om 01.00 en duurt (min.) tot 05.00 | Polsbandjes & tickets zijn verkrijgbaar vanaf 00.30 | Minimumleeftijd: 16 jaar

Happy New Year! Nog maar een paar weken en het is alweer zover: 2019! De geboorte van het nieuwe jaar vier je uiteraard in hier in poppodium NIEUWE NOR tijdens de traditionele New year's Eve-party van Norchalant. Altijd uitverkocht, altijd gekkenhuis. Én zoals altijd, lekker dicht bij huis hier in Parkstad. Zodra de vuurpijlen zijn afgeschoten en het glas is geheven met je familie haast je je met je vrienden naar hartje Heerlen voor de eerste Nieuwe Nor Nacht van 2019.


Recap! Hoe we heel Norchalant 2017 in gingen!

We gooien de deuren wagenwijd open om 01.00 & sluiten rond óf na de klok van 05.00. Dat hangt helemaal af van jou en de feestende meute. De nacht staat onder leiding van gangmaker Garcon le Groove, o.a. bekend van LOS!, de Beerkompanie Heerlen & het illustere duo Creme Fraiche. Verwacht feestelijke house & hiphop muziek door deze Norchalante man en zijn vrienden Boscha Nova & Ricky Ray.

Garçon Le Groove [LOS! / Norchalant]
De ‘Norchalant’ initiator is een druk bezet man. Van brandjes blussen als brandweerman Stefan tot de dansvloer in vuur & vlam zetten als Garçon Le Groove. Zo vind je hem overal in Limburg terug achter de decks, en niet zelden zelfs op meerdere locaties in één nacht. Dé allround club dj draait alles van house tot urban tot dé classics, zolang er maar een Groove in zit en jij er lekker los op gaat!

Boscha Nova [Novacane / Vunzige Deuntjes]
De beste eclectische dj van Zuid-Limburg? Ja toch! Zo mogen we Boscha Nova inmiddels wel noemen! Je favoriete BN’er pioniert met Novacane al 5 jaar en drukt daarmee een stempel op Parkstad. Verfrissende line-ups vol nationale hiphop-grootheden, de beste nieuwkomers, live shows en vele lokale helden. Boscha Nova tovert de zaal ook tijdens Norchalant om tot één grote glijbaan van dansbaarheid.

Ricky Ray [LOS!]
Ricky Ray is van alle markten thuis! Of het nu zijn geliefde house is, waarmee hij hier in de NIEUWE NOR scoorde met namen als Mike Williams en Lucas & Steve, of een allround eclectische set tijdens LOS! is, Ricky Ray zorgt altijd voor een feestje!

Deze dance-avond wordt georganiseerd in én door poppodium NIEUWE NOR in het kader van 'Nieuwe Nor Nacht'. De voorverkoop is gestart. [minimumleeftijd: 16]

Meld je aan voor de nieuwsbrief