Oi Va Voi
[verplaatst naar 24 maart 2022]
14 October 2021

Limburgzaal - Theater Heerlen


normaal: € 21,50

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Verplaatst


Dit concert is verplaatst en vindt nu plaats op 24 maart 2022 in poppodium Nieuwe Nor

Dit concert is verplaatst en vindt nu plaats op 24 maart 2022 in poppodium Nieuwe Nor. Klik hier voor tickets.

De Londonse band Oi Va Voi (Jiddisch voor ‘o, lieve god’) mengt zijn muzikale erfenis met de geluiden van het moderne Londen. Jiddische volksmuziektradities uit Oost-Europa en het Middellandse Zeegebied en de bruisende Engelse dance scene komen samen in een opwindende mix.De leden van Oi Va Voi hebben allemaal zowel een Joodse als een multiculturele achtergrond. Muzikaal kent deze in 2000 opgerichte Britse band geen grenzen. Tekstueel draait het om authenticiteit, identiteit en artistieke integriteit. Hun eerste album Laughter Through Tears verscheen in 2003 en won meteen belangrijke internationale prijzen, waaronder een Nederlandse Edison en twee BBC Radio 3 World Music Awards. Laughter Through Tears werd opgenomen in de Top 10 albums van het jaar van The New York Times en lanceerde de carrière van gastvocalist KT Tunstall.

Live een belevenis
Hun nieuwste album Memory Drop verscheen in 2018 met prominente rollen voor de virtuoze violist Anna Phoebe en de betoverende stem van topzangeres Zohara. Dit prachtig album staat samen met bekende nummers uit voorafgaande jaren centraal tijdens een fantastische live-act. Bereid je voor op een vlammende mix tussen klezmer, Oost-Europese muziek en dance.MADOUX
MADOUX is het pseudoniem van de in 1995 in Heerlen geboren singer-songwriter Lotte Slangen. Als MADOUX maakt ze alt-pop songs maakt die tegelijkertijd donker als dromerig zijn. Hiermee sleept ze haar publiek mee in haar weelderige en hypnotiserende muzikale realiteit die zich ergens bevindt tussen licht en duisternis.Dit sta-concert vindt plaats in de Limburgzaal van Theater Heerlen wordt georganiseerd i.s.m poppodium NIEUWE NOR.


Meld je aan voor de nieuwsbrief