Pablo Discobar Soundsystem
+ Fantabulous + Dreyaz & Mainecoon
21 April 2019

NIEUWE NOR - zaal


Kaartverkoop start 19 maart om 12.00. Minimumleeftijd: 16 jaar. I.D. verplicht
disco primadonna: € 5,00
voorverkoop: € 8,00

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 04:00

Tickets
Disco dansen tijdens Pasen! Deze Nieuwe Nor Nacht duurt tot 04.00

Yes! Op zondag 21 april gaan we weer discodansen hier in poppodium NIEUWE NOR! Een rijke Paas-traditie waarvoor onder leiding van het 120BPM  collectief eerder al klinkende namen als Molly, Prosumer en Tama Sumo naar Heerlen  kwamen. In 2019 pakken we de draad op met de bebaarde Heerlense disco-goeroes Mainecoon & Dreyaz. Zij nodigen headliner Pablo Discobar Soundsystem  én een flitsende live-set van Fantabulous Disco DJ Show uit om samen met jou het paasontbijt van je heupen te schudden. Verwacht een heerlijke Nieuwe Nor Nacht, uitzinnig dansen in tof licht dat het rauwe van de zaal laat samensmelten met de fijnste house, disco, funk & afro-invloeden.


Pablo Discobar Soundsystem
Net als Pablo zijn ook deze mannen het haasje want we hebben ze gestrikt voor een nacht vol funk, Disco & House with a Smile hier in Heerlen. Met Pablo Discobar Soundsystem  weet je niet op voorhand wat je in huis haalt, wel dat de sound opzwepend en vrij stevig is. Invloeden van over de hele wereld komen samen in een Pablo Discobar Soundsystem set. Van Braziliaanse fluiten, Afrikaanse percussie tot een dikke acid banger gemixt met een nieuwe discoplaat van nog geen maand oud. Nog even snel pronken met een erelijst? Komtie: de thuisbasis  is BASIS, ze zijn residents van De Marktkantine, hebben mooie herinneringen aan shows in Chicago Social Club, TivoliVredenburg & Complex naast festivals als STRAF_WERK, Extrema en Soenda. Niet slecht boys!Meer weten over PDS? Lees hier een diepgaand interview met Club Basis!

Fantabulous Disco DJ Show
We kwamen Fantabulous  tegen op facebook en wisten meteen 'die moeten we erbij hebben'! De interkosmische Danou Possel is een 90's kid met een voorliefde voor 80's sounds. Naast DJ-sets gevuld met disco, house & heerlijke nostalgische platen brengt hij óók een high energy LIVE set. Met de rechterhand worden House en Disco tracks naadloos aan elkaar gemixt. Ondertussen vliegen de vingers van links over de toetsen van een analoge synthesizer. Lampen, zweet, dikke bassen en gierende solo’s. Wie zegt dat mannen niet kunnen multitasken?” 

Dreyaz b2b Mainecoon
Dit harige gelegenheidsduo gooit een flinke hoeveelheid baard, tattoo's  en een tuinbroek in de strijd en dan is er ook echt geen stoppen meer aan! Mainecoon zwerft als een echte onafhankelijke kat al jarenlang door de stad met zijn setjes. Van Kattenkwaad tot 120BPM en van Oude Bekenden tot Disco Tropicana. Aan zijn zijde schittert vanavond de onofficiële nachtburgemeester van Heerlen: Dreyaz! Je kent hem van heerlijke sets tijdens Bunker Club, Mannen met Baarden, de opening van de Basquiat tentoonstelling in Schunck en vaste draaispots in de stad. Want als er ergens een echt goed feestje is, dan is Dreyaz daar!  Deze dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. De kaartverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief