Paul Sinha
+ Mafe
20 October 2017

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 11
CJP: € 8
Avondkassa: € 12,5

Open 19:00 | Aanvang 19:30 | Einde 22:00

Tickets


Tijdschema | 19:00u. deuren open | 19:30u. Mafe | 20:15u. Paul Sinha | verwacht einde: 21:15u. | Dit concert is toegankelijk voor alle leeftijden.

Paul Sinha verovert Nederland met zijn zwoele, verfrissende en vernieuwende R&B. Zijn debuuttrack op Top Notch 'Weekje Tenerife' werd op YouTube al bijna 200.000 keer bekeken. En daarna volgden nog meer fijne nummers als '7 dagen', 'Nu Gaan' en 'Van Jou'. Debuut-album 'Niet zomaar' kwam in april uit en is een verfrissend eerlijk inkijkje in het leven van een 21-jarige jongen. Op 20 oktober komt de geboren Deventenaar naar poppodium NIEUWE NOR in Heerlen. Als voorprogramma treedt Mafe op.Zanger Paul Sinha (Deventer, 1996) begon op jonge leeftijd met het schrijven van tracks. Eerst als rapper, maar de laatste jaren ligt de focus meer op zang. Zijn persoonlijke teksten combineert Paul Sinha (zeg: “sinna”) met dansbare muziek. Op zijn zestiende deelt Paul Sinha zijn eerste tracks en besluit hij mee te doen aan eentalentenjacht, die hij wint. Bij Paul maakt het rappensteeds vaker plaats voor zang, ook duikt hij dieper in het produceren van beats en is hij vaakverantwoordelijk voor het geheel van zijn songs. “Ik zat met de producers waar ik meewerkte steeds vaker niet op één lijn. Ik wilde meer muzikale vrijheid en ben zelf in hetproduceren gedoken. Dat heeft me heel veel geleerd over de structuur van liedjes en wat mijeigen maakt.” Achttien van die persoonlijke liedjes staan op het debuut-album 'Niet Zomaar' dat in april 2017 werd uitgebracht op het TopNotch label. "Het is muziek voor een groot publiek, maar geen muziek waar je als fijnproever je neus voor hoeft op te halen." schreef 3VOOR12 in een interview met Paul. Hoog tijd om Heerlen te laten kennis maken met dit nieuwe Nederlandse fenomeen. support: Mafe
Ferry van Willigen, beter bekend onder zijn artiestennaam Mafe, is een zanger, rapper en songwriter uit Schiedam. Mafe wordt bekend als rapper en lid van Lefensmannen, het collectief rondom Ronnie Flex. In 2015 verschijnt hij samen met Def Major en Murda Turk op de track “Traffic”. Ook werkt hij met FeestDJRuud, JeBroer en Cartiez samen op de track “Duizend Nachten” en levert hij een bijdrage aan “Laten Gaan”, de debuutsingle van Monica Geuze. Deze videoclip wordt een grote hit op YouTube en ruim twaalf miljoen keer bekeken.Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief