Pete Philly
'Dit Gaat Nergens Over' [1,5 METER CONCERT]
12 May 2021

Limburgzaal - Theater Heerlen


Normaal: € 22,00

Open 18:30 | Aanvang 19:00 | Einde 20:30

Afgelast


Dit concert vindt plaats in de Limburgzaal van Theater Heerlen.

Dit concert is afgelast vanwege de geldende corona-maatregelen. Kaartkopers krijgen bericht van Parkstad Limburg Theaters.

Wat is winst? Wat is verlies? Waar zijn we allemaal bang voor? Is dat terecht? Na uitverkochte internationale tours, levensveranderende psychedelische ontdekkingen en het hard gewonnen gevecht voor zijn gezondheid, vertelt Pete nu voor het eerst zijn bevindingen aan publiek.


Pete Philly
Pete Philly is een Arubaans-Nederlands zanger, rapper en acteur. Van 2003 tot en met 2009 vormde hij met Pieter Perquin het hiphopduo Pete Philly & Perquisite. Als soloartiest bracht hij in 2011 zijn debuutalbum One uit. Na zeven jaar weg te zijn geweest uit de industrie vanwege de ziekte van Lyme, maakte hij begin 2018 zijn comeback met de track Come Together.Dit zitconcert wordt georganiseerd door Parkstad Limburg Theaters (powered by poppodium NIEUWE NOR) en vindt plaats in de LIMBURGzaal van Theater Heerlen.

Verplaatsing - De oorspronkelijke datum van deze voorstelling was 30 januari 2021, maar door de Covid-19 ontwikkelingen is de voorstelling verplaatst naar de bovenstaande datum. Kaartkopers die voor de oorspronkelijke datum een kaart hebben besteld, hebben een e-mail van Parkstad Limburg Theaters ontvangen over de afwikkeling van de tickets.


Meld je aan voor de nieuwsbrief