Physical Graffiti
The Very Best of Led Zeppelin Tour 2020
10 January 2020

Nieuwe Nor - zaal


De kaartverkoop is gestart.
voorverkoop: € 17,50
avondkassa: € 20,00
student/cjp: € 15,00

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Tickets
Tijdschema: 20:00 uur deuren open / 20:30 uur Physical Graffiti

Als vervolg op de zeer succesvolle tour’, ’50 years of the albums Led Zeppelin I & II’ tour van 2019, brengt Physical Graffiti in 2020 nu een avondvullend programma met de allergrootste klassiekers uit het Led Zeppelin oeuvre. Geïnspireerd op de legendarische Remasters serie, wat de highlights van Led Zeppelin door de historie van het bestaan van de band illustreert. Op vrijdag 10 januari is deze show in de NIEUWE NOR in Heerlen te zien!

De ruim 2 uur durende set, met spectaculaire lichtshow en visuals, gespeeld op vergelijkbare instrumenten uit die tijd, belooft als vanouds weer een avond om niet snel te vergeten. Waar iedereen het over heeft? “Het lijkt alsof Led Zeppelin er echt zelf staat te spelen!” is een veel gehoorde uitspraak na het zien van de show.Physical Graffiti is al ruim 20 jaar, Europa’s grootste en meest succesvolle tribute act achter Led Zeppelin. Opererend vanuit hun thuisbasis in Nederland, heeft de band internationaal een solide fundament opgebouwd in Duitsland, Denemarken, Zweden, Polen, Zwitserland, Tsjechië, België Frankrijk als ook de Nederlandse clubcircuit. Kijk niet verder. Led Zeppelin heeft in ‘Physical Graffiti’ z’n ultieme hulde.

Physical Graffiti is;
Andrew Elt - Zang / Mondharmonica
Daniel Verberk - Elektrische en Akoestische Gitaren
Dave Harrold - Bas and Mandoline
Jan Gabriel - Drums and Timpanie
Remco van Zandvoort - Hammond Organ, Melotron

Dit concert vindt plaats in en wordt georganiseerd door de NIEUWE NOR. De kaartverkoop start op vrijdag 23 augustus om 10:00 uur.


Meld je aan voor de nieuwsbrief