Pip Blom
+ Personal Trainer + DJ 45Frank
26 September 2019

Nieuwe Nor - zaal


De kaartverkoop is gestart.
voorverkoop: € 12,00
student/cjp: € 10,00

Open 19:30 | Aanvang 20:00 | Einde 22:30

Tickets
Tijdschema: 19:30u deuren open / DJ 45Frank | 20:00u. Personal Trainer | 21:00u. Pip Blom | verwacht einde: 22:00 uur

Pip Blom is hot! Vooral in Engeland! De band rond de pas 22-jarige indierock(st)er uit Amsterdam bracht op 31 mei j.l. haar debuut-album Boat uit op het Britse label Heavenly en mocht al aankondigen dat ze deze zomer op Glastonbury speelt. En na Engeland gaat de Amsterdamse met haar band ook haar eigen thuisland veroveren. Boat is namelijk een ontzettend leuke gitaarplaat waarbij de liedjes uit elkaar barsten van enthousiasme. Op donderdag 26 september stelt Pip Blom haar debuut voor met een clubshow in de NIEUWE NOR.

De volgende fase in de sprookjesachtige carrière van Pip Blom is aangebroken. De Amsterdamse indieband rond zus en broer Pip en Tender Blom die al in heel Europa op handen gedragen wordt, vooral in Engeland. Bands als Franz Ferdinand en The Breeders stonden in de rij om Pip Blom als support-act mee te vragen op hun continentale tours. En met die ontzettend leuke debuut-plaat Boat, uit op Heavenly Recordings, gecombineerd met energieke live-shows lijkt de sky ook echt de limit.support: Personal Trainer
Als support-act komt Personal Trainer mee, de band van Canshaker Pi-gitarist Willem Smit. En dat hoor je hier en daar natuurlijk: het stemgeluid, het grungegeluid en de gitaarriffjes. Personal Trainer is echter wat meer lo-fi en pop met veel dissonante gitaren, chaotische Logic-geluiden.Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief