Pjotr
Playa Urbana ...de Zomersessies...
19 September 2020

C-Mill, Heerlen


Alleen voorverkoop! De kaartverkoop is gestart.
normaal: € 11,00

Open 19:00 | Aanvang 20:00 | Einde 21:30

Tickets


Playa Urbana …de Zomersessies… Een tijdelijk openluchttheater strijkt neer in Heerlen! Aan het einde van wat een festivalloze zomer in Zuid-Limburg leek te worden, valt er tóch nog wat te genieten! Het creatieve bedrijventerrein van C-Mill in Heerlen vormt zes weekenden lang het decor van Playa Urbana …de Zomersessies... Vanaf zondag 23 augustus tot eind september zijn er elk weekend openlucht-concerten in een heerlijke festival-achtige sfeer. En volledige corona-proof uiteraard…!

Pjotr    
Rapper Pjotr brengt een toegankelijke crossovers van Pop/Rap en uptempo dansbare bars. Zijn single ‘Zonneschijn’ uit 2019 was een heerlijke zomerhit. Pjotr tekende in 2019 als eerste artiest bij het label ‘Lieve Jongens’ van zijn goede vriend Snelle, en ging hij door het hele land mee op diens ‘24/7’-tour. Op zijn nieuwe album toont rapper Pjotr zich van zijn gevoelige kant. Een emotionele ode aan zijn moeder is de hoofdsingle van zijn afgelopen week uitgebrachte album Kleine Wereld. Een nummer dat hij eigenlijk voor zichzelf maakte is in een week tijd honderdduizenden keer geluisterd op streamingsdiensten als Youtube en Spotify.Playa Urbana is Corona-proof
- Er geldt een maximum-capaciteit van 250 bezoekers (zitplaatsen) op een tribune en banken. 
- Tickets kunnen alleen vooraf online besteld worden per 1 of 2 tickets.
- Bij binnenkomst worden (vaste) zitplaatsen aangewezen.
- Consumpties kunnen alleen vooraf online besteld worden! Er is keuze uit diverse pakketten; op het terrein is geen mogelijkheid om consumpties (bij) te bestellen.
- Mocht de activiteit vanwege (aanvullende) corona-maatregelen worden afgelast, ontvangen kaartkopers het volledige aankoopbedrag terug.
- Alle veelgestelde vragen over Playa Urbana vind je hier.

Playa Urbana wordt gepresenteerd door Cultuurwerkplaats Zeezicht en poppodium Nieuwe Nor.


Meld je aan voor de nieuwsbrief