Tangarine
Playa Urbana ...de Zomersessies...
25 September 2020

C-Mill, Heerlen


Alleen voorverkoop! De kaartverkoop is gestart.
normaal: € 11,00

Open 19:00 | Aanvang 20:00 | Einde 21:30

Tickets

Playa Urbana …de Zomersessies… Een tijdelijk openluchttheater strijkt neer in Heerlen! Aan het einde van wat een festivalloze zomer in Zuid-Limburg leek te worden, valt er tóch nog wat te genieten! Het creatieve bedrijventerrein van C-Mill in Heerlen vormt zes weekenden lang het decor van Playa Urbana …de Zomersessies... Vanaf zondag 23 augustus tot eind september zijn er elk weekend openlucht-concerten in een heerlijke festival-achtige sfeer. En volledige corona-proof uiteraard…!

Tangarine
De onafscheidelijke tweelingbroers Sander & Arnout Brinks zijn samen het bekende folkduo Tangarine. Geïnspireerd door acts als Simon & Garfunkel, Love en Neil Young zijn ze ooit begonnen met het samen muziek maken. Tegenwoordig is de act uitgegroeid tot een niet meer weg te denken verschijning op de Nederlandse podia. Met het vorig jaar uitgebrachte vijfde album 'Because Of You' presenteren de broers een meer stevig en psychedelisch album dan de drie voorgaande platen, vol lief en leed. Het resultaat van een onstuimig jaar waarin het huwelijk van de ene broer op de klippen liep en de andere broer vader werd. Daardoor balanceert het album hoorbaar tussen hervonden kracht en melancholie. Precies het kwetsbare punt waar de twee nu staan.


Playa Urbana is Corona-proof

- Er geldt een maximum-capaciteit van 250 bezoekers (zitplaatsen) op een tribune en banken. 
- Tickets kunnen alleen vooraf online besteld worden per 1 of 2 tickets.
- Bij binnenkomst worden (vaste) zitplaatsen aangewezen.
- Consumpties kunnen alleen vooraf online besteld worden! Er is keuze uit diverse pakketten; op het terrein is geen mogelijkheid om consumpties (bij) te bestellen.
- Mocht de activiteit vanwege (aanvullende) corona-maatregelen worden afgelast, ontvangen kaartkopers het volledige aankoopbedrag terug.
- Alle veelgestelde vragen over Playa Urbana vind je hier.

Playa Urbana wordt gepresenteerd door Cultuurwerkplaats Zeezicht en poppodium Nieuwe Nor.


Meld je aan voor de nieuwsbrief