Randy Hansen
[verplaatst naar 13 november 2022]
21 November 2021

Limburgzaal - Theater Heerlen


normaal: € 22,50

Open 19:30 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Verplaatst


Dit sta-concert vindt plaats in de Limburgzaal van Theater Heerlen.

Dit concert is verplaatst en vindt nu plaats op zondag 13 november 2022 in poppodium Nieuwe Nor. Klik hier voor tickets.

De Amerikaanse zanger/gitarist Randy Hansen wordt gezien als de beste Jimi Hendrix-tribute act ter wereld. Al doet ‘imitator’ hem geen recht: hij is dé levende Hendrix-experience . In Amerika is hij uitgegroeid tot een waar cultfiguur en ook in Europa speelt hij menig festival en zaal plat. 


Deze rockster uit Seattle staat al ruim 30 jaar op het podium en speelde samen met groten als Stevie Ray Vaughan, Steve Miller, Paul Rodgers, Herbie Hancock, en originele Jimi Hendrix Experience bandleden Noel Redding en Mitch Mitchell. In 1969 gaf Hendrix zijn legendarische optreden op het Woodstock-festival echter op 18 September 1970 stierf Jimi Hendrix al op 27 Jarige leeftijd. Om de geest van Jimi Hendrix te laten voortleven zal Randy Hansen zijn publiek versteld doen staan met zijn performance ter ere van de Meester zelf. 50 jaar na datum nog altijd een veel besproken en gehoorde artiest. Met de persoonlijkheid en muzikale vaardigheden van Randy Hansen is het een ware wederopstanding van Jimi!


Dit concert vindt plaats in de Limburgzaal van Theater Heerlen en wordt georganiseerd door Parkstad Limburg Theaters en poppodium NIEUWE NOR.


Meld je aan voor de nieuwsbrief