'Sad Songs Club'
"it's not a phase Mom!"
25 January 2020

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar. I.D. verplicht
'It's just a presale' phase: € 3,50
'The band'-package (5 personen): € 2,50
'Don't put me in a box'-office: € 5,00
'My shirt gets me discount at the Disco': € 3,50

Open 22:00 | Aanvang 22:00 | Einde 03:00

Tickets
Dit evenement duurt van 22.00 tot 03.00.

Join de ‘Sad Songs Club’! Het nieuwe thuishonk voor iedereen die met zwarte eyeliner om de ogen terugdenkt aan de hoogtijdagen van de Emo en Poppunk. Sad Songs zijn net als je geblokte Vansjes 10 jaar geleden. Als de glans er een beetje vanaf is zijn ze stiekem op hun mooist. En er kwam altijd een nieuw paar voor in de plaats. We huilen vanavond tranen van geluk op de klanken van All Time Low, The All-American Rejects, Panic! At The Disco, Fall Out Boy, My Chemical Romance, Paramore, Blink-182 en heel veel andere poppunk, emo- en metalcore bands van vroeger en van nu. 


Opgroeien was niet altijd even makkelijk, maar gelukkig hadden we ook toen al onze club gelijkgezinden. Het gaf kleur aan je dagen net als het rose clipje in het gitzwarte haar.  Let's bring back the good times en veeg datzelfde haar nog een keer weg uit je gezicht (of doe alsof), maak een selfie en stuur je moeder een emotioneel appje “It’s not a phase Mom!!!!”

Wat bieden we je?
Als lid van de 'Sad Songs Club' nemen onze DJ's je mee op reis dwars door het zwartgeblakerde emo-landschap. Poppunk, Emo, Metalcore. Maar ook de guilty pleasures van 3OH!3 en Metro Station worden uit het stof gehaald. So come on; Shake shake, shake it!  Gedraaid door bekende & onbekende gezichten uit de scene zoals onze eigen huis-act 'Bring Me The Norizon' of toch weer de bende van 'A MiNOR Problem' of 'Mt. Atlas'? Wie weet!De microfoon ligt uiteraard klaar voor wanneer we (weer) een meezingmoment hebben, dat terwijl op de achtergrond de meest legendarische songlyrics voorbij komen stromen uit de beamer. 

En al die tickets?
Kom je er niet uit welk ticket voor jou is? Simpel:

'It's just a presale' phase - € 3,50:
Voor wie er écht veel zin in heeft! Join meteen de 'Sad Songs Club'.

'The band'-package (5 personen)  - € 2,50:
Trommel je oude band bijeen en krijg groepskorting!

'Don't put me in a box'-office - € 5,-:
Avondkassa voor de avonturier. Duur jonguh! (Op=Op)

'My shirt gets me discount at the Disco' - € 3,50:
Kijk mij shinen aan de kassa in dat superexclusieve band-shirt uit de Large. Krijg ik korting mee. Toch?Deze emo dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. De kaartverkoop is gestart. Minimumleeftijd: 16 jaar


Meld je aan voor de nieuwsbrief