Son Mieux
+ Blanks
20 December 2019

NIEUWE NOR - zaal


Dit concert is uitverkocht. Toegang: alle leeftijden.
Voorverkoop: € 13,50
Avondkassa: € 16,00
CJP/Student: € 11,00

Open 20:00 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Uitverkocht


Tijdschema: 20:00u. deuren open / 20:30u. Blanks / 21:30u. Son Mieux

Wat vier jaar geleden begon als een akoestisch soloproject van Camiel Meiresonne (26), is in 2019 veranderd in een hechte en stijlvolle synth-popband. Fire and soul, deze vijfkoppige band heeft het allemaal. Camiel zelf is een songwriter, zanger, gitarist, toetsenist en producent. Naast ras-muzikant ook nachtvlinder, romanticus en gevoelsmens. Maar wel eentje die zijn zielenroerselen (en hartzeer) pas omzet tot liedjes als hij er afstand van heeft genomen. Camiel Meiresonne is Son Mieux en vice versa.  En de support-act wordt verzorgd door Blanks!


Het debuutalbum, ‘Faire de Son Mieux’  bestaat uit tien afgeronde popsongs boordevol onweerstaanbare hooks en refreinen. De verhalen zijn persoonlijk volgens de beste folk traditie, maar hebben allemaal een elektronische onderlaag. Deze combinatie resulteert in gesoigneerde, immer dansbare muziek met een diepe emotionele lading. Voilà: het DNA van de Son Mieux-sound. Groot hart, koel hoofd. Samen met zijn vijfkoppige band weet Meiresonne ook live te imponeren met een energieke, muzikale en overdonderende show. Volgens De ‘Volkskrant’ zelfs dé ontdekking van Appelpop 2019.

‘Faire de Son Mieux’ is Frans voor ‘geef het alles wat je hebt’. En precies dat gaan ze ook doen op 20 december voor jou live in de Nieuwe Nor.

support: Blanks
Blanks is de artiestennaam de tweeëntwintigjarige, Nederlandse multi-instrumentalist en zanger Simon de Wit. Zijn internationale bekendheid verwief deze overexcited musicboy via YouTube. Daar maakt hij video’s waarin hij bekende nummers covert en in een nieuw jasje steek. Maar vergis je niet, Blanks schrijft daarnaast ook eigen materiaal. Hoe dat klinkt? Als vrolijke, dansbare pop met invloeden uit het geluid van de jaren '80. Een van zijn eerste, zelfgeschreven singles genaamd ‘Wave’, werd zelfs een 3FM megahit. Zijn onmiskenbaar grote, muzikale talent in combinatie met zijn enthousiasme en ‘good vibes only’-mentaliteit leverde hem een trouwe, internationale fanbase op: zo organiseerde Blanks al eerder fan meet-ups in New York, Amsterdam, Berlijn, Hamburg en Parijs.Dit concert vindt plaats in en wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief