Sven Hammond
+ DJ 45 Frank
26 October 2017

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 15
CJP: € 10
student: € 10
Avondkassa: € 17,5

Open 19:30 | Aanvang 20:30 | Einde 23:00

Tickets


Tijdschema | 19:30 uur deuren open / DJ 45Frank | 20:30 uur: Sven Hammond (verwacht einde: 22:30 uur) | na afloop: DJ 45 Frank.

Vooraf een hapje eten? Probeer Romeo's Soulfood!

Al ruim 10 jaar een begrip in het (internationale) live-circuit, Sven Hammond is een band die zich blijft vernieuwen en ontwikkelen. Die ene constante factor is er al een dik decennium lang; de stomende, ronkende, spugende, piepende, krakende en vooral altijd bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound van opperbaas Sven Figee. En tijdens deze nieuwe clubtour in het kader van het vijfde studio-album, komt Sven Hammond natuurlijk ook weer naar Heerlen, op donderdag 26 oktober in poppodium NIEUWE NOR! Er is geen support-act, maar de onvolprezen DJ 45Frank draait héle goede singles vóór en na de lange show van Sven Hammond.


Anno 2017 presenteert Sven Hammond zich als oerdegelijke popband, wars van trends en conventies. Rock, soul, blues, het klinkt altijd vertrouwd maar verveelt nooit. Het alweer vijfde studio-album is in de maak, de band gaat terug naar de oorsprong en stelt echtheid en pure emotie centraal: "what you see is what you get".


  
Ze noemen zich 'a band of brothers', Ivan Peroti (vocals), Tim Eijmaal (gitaar), Joost Kroon (drums) en Glenn Gaddum Jr (bass) completeren Sven Hammond, zowel op plaat als op het podium maar schrik niet van af en toe een extra gezicht of nieuwe invalshoek. Mensen entertainen staat centraal en met intussen enkele honderden live-shows op hun naam is dat aan Sven Hammond wel toevertrouwd. Ook dit jaar staan er tal van shows in de planning en wordt de horizon verbreed met optredens in onder meer Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Italië, tot in Slovenië aan toe.Maar dus ook 'gewoon' in die fijne concertzaal van de NIEUWE NOR, lekker bij jou om de hoek; zo was het, zo is het en zo zal het altijd zijn want Sven Hammond speelt overal en is van iedereen. Gaat dat zien, gaat dat zien...

Dit concert vindt plaats in én wordt georganiseerd door poppodium NIEUWE NOR. De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief