Test Dept
+ DJ Kitty
08 February 2020

NIEUWE NOR - zaal


Toegang: onder de 16 jaar onder begeleiding.
Voorverkoop: € 25,00
Avondkassa: € 27,50
CJP/Student: € 22,50

Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 02:00

Tickets
Tijdschema: 20:00 uur deuren open / DJ Kitty | 21:00 uur Test Dept | na afloop: DJ Kitty (verwacht einde 02:00 uur)

Het Verenigde Koninkrijk staat op het punt om als een kaartenhuis om te vallen, en daar zijn ze opeens weer; de heren van Test Dept. Opererend vanuit crisiscentrum Londen keren deze anarcho punkers weer terug voor de strijd met een oproep tot actie! En ze zijn boos, heel boos. Als vampiers die ontwaken uit hun winterslaap stappen ze de nieuwe eeuw in. Hun laatste guerrilla stamt nog van voor de Euro, en hier staan ze weer opnieuw op de barricades, met het sterke nieuwe album ‘The Disturbance”.


Het is een creatief verzet en een radicale reactie van sociale solidariteit tegen het keurslijf van middelmatigheid. Een album dat in het verleden tuurt en in de toekomst brult. Acht tracks die de rauwe kracht van Test Dept oproepen in hun oorspronkelijke incarnatie uit de jaren 1980, terwijl nieuwe elementen zijn toegevoegd. Er wordt flink in de ziel gepord met de duistere tracks. De onzekere toekomst die geschetst wordt, staat centraal. Je herkent o.a. vlagen van het volkslied die in de vorm van samplers een lugubere uitstraling krijgen.


Oorverdovend gaan we de confrontatie aan, met Test Dept. als onze strijdlustige metgezel. Live zal de zaal van Poppodium Nieuwe Nor op 8 februari 2020 compleet opgeschud worden. We geven gehoor aan een nieuwe taal, met een andere levensstijl!


Meld je aan voor de nieuwsbrief