'Thang Benefiet Festival'
24 June 2017

NIEUWE NOR - zaal


voorverkoop: € 7,50
kinderticket: € 5,00
Avondkassa: € 7,5

Open 12:00 | Aanvang 12:00 | Einde 00:00

Tickets
Op zaterdag 24 juni organiseert Stichting Thang samen met Lokaal 25 en Amber Delahaye illustratie het leukste kleine Benefiet Festival van Heerlen! Overdag kan je lekker rondstruinen op de eerste Small-Bazar bij Lokaal 25. Spelletjes spelen, stoepkrijten en allerlei leuke dingen doen op het Schelmenhofje. Naar het theater met de kleintjes in de NIEUWE NOR. En om het allemaal af te sluiten is er 's avonds ook nog een dikke afterparty in de NIEUWE NOR met allemaal vette bands!

Thang is een vrijwilligersorganisatie die samen met de kinderen in Kathmandu nieuwe les- en ontspannings leesboeken gaat maken. De boeken worden in Kathmandu gedrukt en gaan door middel van een 'biebbus’ door het land reizen. Helaas is Ontspanningslezen niet vanzelfsprekend in Nepal. Kinderen die van huis uit niet gesteund en financieel daadkrachtig zijn komen niet in aanraking met les en leesboeken. Het doel van Thang is dat het boeken-project zich als een olievlek door Nepal gaat verspreiden. Zodat ook de scholen in verlaten gebieden in aanraking komen met de boeken en zo dus ook alle kinderen.

Het programma in de NIEUWE NOR:

Zaal:
16:00 uur: Stichting Oscar: Interactief muziektheater, voor het podium op de grond.
17:30 uur: Opening door Paul Dolhain
18:00 uur: Film Sharareh Bajracharya- Uitleg project + scholen Nepal.
19:00 uur: Indicolite, het antwoord op alle vrolijke, meisjes-achtige bullshit. Heavy, kick ass, female fronted rock uit Heerlen!20:30 uur: Sugar Plum Fairy. Heerlense Heavy alternative rock met een stoner-sausje erover uit Heerlen.
22:00 uur: Bounds Of Modesty Een poppunk band uit Amsterdam, bekend dankzij de soundtrack voor de film 'Dreamers' en singles als 'Concrete' en 'Homesick'.
23:00 uur: Danny 2D. Deze DJ is bekend van Peppermill, Nr. 7even, Club Comeback, Club Monaco (BE), Snowworld, Rode Ridder, Cafe Defile en Beer Kompanie. 

Cafe:
19:45 uur: Merlijn Huntjes. Stadsdichter van Heerlen en organisator van Borderlines: Euregion Poetry Slam.
21:15 uur: Jim Haagmans, singer-songwriter uit Heerlen. 

Deze dag wordt georganiseerd door Stichting Thang. De kaartverkoop is gestart.

Meld je aan voor de nieuwsbrief