The Toasters (USA) [locatie: Café Bluff]
+ SKAambeien
11 December 2017

Café Bluff


voorverkoop: € 8,50
Avondkassa: € 10

Open 19:00 | Aanvang 20:00 | Einde 23:00

Tickets
Dit concert wordt georganiseerd door, én vindt plaats in, Café Bluff, Dautzenbergstraat 10, Heerlen. De kaartverkoop is gestopt. Er zijn nog enkele tickets te koop bij Café Bluff
Café Bluff, het epicentrum van de underground muziek in Heerlen, haalt de beste punk, hardcore en aanverwante alternatieve muziek naar Zuid-Limburg. Op maandag 11 december komen de ska-pioniers The Toasters een bezoek brengen. Support: SKAambeien. Ben er tijdig bij, want het aantal kaarten is beperkt!

The Toasters (USA)
De ‘longest running U.S. ska band’ is de geuzennaam van het in 1982 opgerichte The Toasters. De band rond frontman Robert “Bucket” Hingley heeft er dan ook al meer dan 4.000 optredens opzitten. De New Yorkers hebben overigens ook een vijftiental albums op hun naam staan. Specifiek voor de sound van The Toasters is, dat de band niet alleen sterke wortels in de Britse two tone ska beweging (The Specials, Madness, Beat, The Selecter) heeft maar ook de nodige rocksteady- en punkinvloeden kent. Live is de up tempo ska van The Toasters helemaal van Jah los. Catchy skaknallers als Shocker, Chuck Berry, ABC’s en Don’t Let The Bastards Grind You Down bewijzen dat The Toasters ook na ruim 25 jaar nog steeds tot de vaandeldragers van de Amerikaanse ska-scene behoren.Dit concert wordt georganiseerd door, én vindt plaats in, Café Bluff, Dautzenbergstraat 10, Heerlen. De kaartverkoop is gestart. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief