Total Chaos (USA) + Acidez (MEX)
+ The Job [locatie: Café Bluff]
27 July 2017

Café Bluff


voorverkoop: € 7,5
CJP: € 7,5
student: € 7,5
Avondkassa: € 10

Open 20:00 | Aanvang 21:00 | Einde 23:30

Uitverkocht
Dit concert vindt plaats in Café Bluff

De befaamde Amerikaanse punkband Total Chaos komt naar Heerlen voor een avondje pure punk in het epicentrum van de underground, Café Bluff! Het zweet zal van de muren druipen, de vuisten zullen de lucht in gaan en meebrullen is verplicht als één van de oudste zogenaamde ‘anarcho' punkbands op de planken staat van het 'CBGB's of the south'. Niet te missen: ook de Mexicaanse streetpunkers van Acidez en de nieuwe eurocore band The Job zijn erbij!

Total Chaos (USA)
Het is 1989 en Rob Chaos, eigenaar van het befaamde SOS Records (Exploited, Vice Squad, Conflict etc.), krijgt het idee om een eigen band op te richten. Het wordt Total Chaos, nu één van de oudste zogenaamde ‘anarcho' punkbands van Amerika. Het duurt echter tot 1994 tot het balletje gaat rollen en de band wordt opgepikt door het Epitaph label, waarna verschillende tours worden gedaan in zowel Amerika en Europa als Japan. Bijna dertig jaar na de oprichting is Total Chaos een vaste waarde die niet meer weg te denken is uit de internationale punk scene.'World of Insanity', hun elfde studio-album stamt uit 2015 en wordt omschreven als "...one that will kick your balls in so deep you may never see them again."Acidez (MEX)
Deze beukbrigade uit Guadalajara brengt al sinds 2003 tot de tanden bewapende streetpunk. In hun moederstaal, Spaans, met bijtende teksten waarbij ze hun gal spuwen over het onrecht in de wereld. The Job
Wat als je al meer dan 15 jaar actief bent in diverse lokale bands, van Superhero, via Jamestown tot $400Suits/Right Direction: word je er dan niet te oud voor? Het viertal Zuid-Limburgers dat samen The Job heet laat horen van niet; zij hebben een nieuwe uitdaging gevonden in een oude liefde: authentieke old school hardcore. Jerome, Roel en Niena uit Maastricht brengen, samen met punkveteraan Thommy (Progress, Thesoulofman, Circle of Silence) de Eurocore terug in het heuvelland: snel, recht-toe-recht-aan, met een melodieuze touch en politieke en sociaal geëngageerde teksten. Luister naar hun debuut-EP 'The Bullet Rage', lees de recensie van Zef Magazine en je weet wat je op 27 juli te doen staan: "Wakker worden, veters strikken en stompen in de pit!"

Dit concert vindt plaats in Café Bluff (Dautzenbergstraat 10, Heerlen) en wordt gepresenteerd door Café Bluff i.s.m. poppodium NIEUWE NOR. De kaartverkoop is gestart. Let op: de capaciteit is beperkt! 


Meld je aan voor de nieuwsbrief