'United' [support Global Exploration]
Boscha Nova + 2BAD + Nilsen & Ritch + De Nuts + Ricky Ray

Stichting Global Exploration gaat ook deze zomer weer op reis om kansarme kinderen over de hele wereld een betere toekomst te bieden. Vanuit Heerlen vertrekt het Bernardinuscollege Heerlen dit jaar naar Mongolië om daar 3 weken lang kennis te maken met het land en handen uit te mouwen te steken om de wereld een beetje mooier te maken.  Jij kan ze daarbij op weg helpen door een kaartje te kopen voor dit event! De ticketopbrengsten van deze 'United' avond gaan rechtstreeks naar het project, maar ook jij krijgt er heel wat moois voor terug want Boscha Nova, 2Bad, De Nuts, Nilsen & Ritch én Ricky Ray draaien speciaal voor jullie stuk voor stuk moddervette dj-sets. 

Boscha Nova
Hij is heet! De badmeester van Novacane zorgt keer op keer voor uitverkochte glijfestijnen & reist inmiddels stad én land door om zijn draaikunsten te vertonen. Boscha Nova is deze zomer te zien op zo'n beetje alle relevante dance-festivals in Limburg, maar vanavond verzorgt hij speciaal voor jullie de subtropische sfeer in zijn eigen badkuip poppodium NIEUWE NOR. 

2Bad
Ze gaan hard, Sean & Duncan a.k.a. 2Bad! Wonnen de Limburgse voorrondes van Kunstbende, stonden op het hoofdpodium van Castle of Love en mochten hier in de NIEUWE NOR de support verzorgen voor de uitverkochte show van Lucas & Steve. Maar ook 2017 is al goed voor ze, niet alleen kreeg de nieuwste song support door Martin Garrix, Space Cake ging ook op Spotify al door de 100.000 luisterbeurten heen. Laat je verrassen door de energieke set van dit duo vol dansbare melodieën, krachtige drops en schitterende vocalen!

 
Nilsen & Ritch
Nilsen & Ritch zijn twee vrienden met dezelfde diepe passie voor muziek, en onderscheiden zich door future house te combineren met deep house, bass house en een vleugje techno. Het DJ-duo Niels Lindelauf & Ritchy Semeijn stond in februari al op een uitverkochte editie van 'Maison de Beats' en mag nu 'United' helemaal los laten gaan.  


 
De Nuts
"Even your mom likes us!" De Nuts zijn van alles, behalve bescheiden. Het dj trio uit het begeerlijke Voerendaal wordt gevormd door Lars Eggen, Didier Gillissen en Cas Vermeulen. De zelfverklaarde playboys mixen r&b met hip hop, deep house & trap en beloven je dat ze ervoor zullen zorgen dat je je morgen afvraagt wat er vannacht allemaal gebeurd is hier in poppodium NIEUWE NOR. Mis het niet! Ricky Ray
Zet met Ricky Ray een line-up neer en je weet dat het goed komt! Na Mike Williams en Rowen Reecks zocht de man met de fijnste neus voor frisse house acts ook gouden combinaties bij elkaar. Wat te denken van Lucas & Steve met 2Bad & Chasner, of Stacks & Flowmotion naast Mr. Belt & Wezol? Ook Ricky Ray gaat het voor de wind met boekingen in o.a. Complex en de Music Dome en van Gala's tot LOS!Deze dance-avond wordt georganiseerd in én door poppodium NIEUWE NOR in samenwerking met de 'Bernardinus SGE Mongolië Groep' om Global Exploration te steunen. De online verkoop start op vrijdag 21 april om 18.00. Wil je komende week je ticket al scoren? Kijk op het facebook-event wie de kaartverkopers zijn op de diverse scholen. 


Meld je aan voor de nieuwsbrief