'Vuurwerk NYE'
Knallen met Ricky Ray, Boscha Nova, Nigel Schijven & Dezoonvanfrank!
01 January 2020

NIEUWE NOR - zaal


Minimumleeftijd: 16 jaar. I.D. verplicht
vuurwerk knaller: € 5,00
vroege vuurpijl: € 7,50
voorverkoop: € 10,00
avondkassa (indien voorradig): € 10,00

Open 00:30 | Aanvang 01:00 | Einde 05:30

Tickets
De kaartverkoop is gestart. Dit evenement duurt van 01.00 tot 05.00

We tellen af. 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 ... BAM! Laat de kurken maar knallen. Happy New Year en op naar een prachtig 2020! Zodra je Vuurwerk de lucht in is geschoten haast je je als een vuurpijl naar hartje Heerlen voor de eerste Nieuwe Nor Nacht van 2020. Waar in Heerlen je het ook viert, NYE is altijd gekkenhuis! Om 01.00 gooien ook wij de deuren voor jou en je vrienden open. Verwacht muzikaal vuurwerk in de vorm van feestelijke hiphop, house & hits door knallers als Ricky Ray, Boscha Nova & DJ Nigel Schijven.

Vuurwerk door Ricky Ray [LOS!]
Ricky Ray heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot dé feest-dj van Parkstad en is dé go to guy voor 'LOS!'Ja Ricky Ray gaat wel héél erg lekker. Van Pop on Top tot Pinkpop zette hij elke tent in vuur en vlam.  Ook Parkcity Live & 'de Tent' zijn nog bij aan het komen van die weergaloze feestjes. "Naar links! Naar rechts! Nog unne keer!"Vuurwerk door Boscha Nova!
De golden boy spreidt zijn vleugels als resident DJ van Vunzige Deuntjes inmiddels uit over heel Nederland (& België). Boscha Nova's agenda bracht hem de afgelopen maanden dwars door de lage landen en tijdens NYE is hij, na een vliegensvlugge rit vanuit Tilburg, weer bij ons in Heerlen. Vaste prik!  Laat die champagne maar knallen met de Bossa Bosch! Vuurwerk door Nigel Schijven!
Naast de ervaren feestvierder Ricky Ray staat er vannacht ook een opkomend talent achter de decks: DJ Nigel Schijven. Wanneer Nigel het heeft over zijn act praat hij in de wij vorm, want boek je Nigel, dan komt hij nooit alleen. Zijn team staat achter & naast hem in de club terwijl DJ Nigel Schijven de tent op z’n kop zet. Dat deed deze enthousiaste DJ al voor Bizar XXL, Castle of Love, The Sugar Club in de Music Dome en Margraten on Fire, om er maar een paar te noemen. DJ Nigel Schijven in da House!

  
De eerste DJ van 2020 is.... Dezoonvanfrank!
Een gloednieuw concept vraagt om schitterende nieuwe DJ's! Vuurwerk zoekt naar de heetste nieuwe act(s) uit Parkstad die het aandurft of aandurven om onze nieuwe jaar in te luiden met een sprankelende set. Die eerste DJ van 2020 is dezoonvanfrank! In het verleden gingen we 'Nuts' met zijn Voerendaalse supergroep, maar anno 2020 is 'the best DJ in town' doodgewoon Dezoonvanfrank. Maak Pap trots!Deze dance-avond vindt plaats in poppodium NIEUWE NOR en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht i.s.m. 
Garcon Le Groove & Ricky Ray ! Minimumleeftijd: 16 jaar.  De voorverkoop is gestart.


Meld je aan voor de nieuwsbrief